Ny souvenirsatsning – och webshop på plats
Publicerad: 2018-09-20
FÖRENINGEN
Snart kan vi räkna timmar till säsongsstarten av HockeyAllsvenskan. Och idag hettar vi upp det hela ytterligare. Idag är det dags att presentera nyheter kring våra souvenirer – och även lansera vår nya webshop.

Det var i våras som IK Oskarshamn slöt ett samarbete tillsammans med merchanisejätten Sport Design Sweden som bland annat jobbar tätt med fotbollsklubbar som Tottenham Hotspur, Atletico Madrid, AIK och Malmö FF, men också Luleå Hockey, HV71, Skellefteå och Frölunda. Sedan 2016 har Sport Design Sweden tagit fram ett rad olika kanonsouvenirer åt IKO, bland annat fjolårets storsäljande businesshalsduk.

Till höstens hockeysäsongsstart kommer en helt ny grundkollektion att tas fram tillsammans med Sport Design Sweden's designers som ska innehålla såväl kepsar som t-shirts, hoodtröjor och mössor. Precis som vanligt kommer hela sortimentet att finnas i IK-shopen i Be-Ge Hockey Center som har öppet på våra matchdagar. I Sport Design Sweden's regi kan vi nu också presentera IK Oskarshamns första webshop där du också hittar hela sortimentet.

Sortimentet kommer att fortsätta uppdateras löpande och redan nu kan vi avslöja att tidigare storsäljande Winter Classic-mössan bland annat hittar tillbaka i sortimentet senare i höst.

Den nya webshopen når du här >>

{!A}

IK Oskarshamn Viktor Ekström