• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Pontus Widerström åter till IKO

17 augusti 2016 12:05

22-årige och SM-guldvinnande forwarden Pontus Widerström, som tog fina kliv i utvecklingen i Oskarshamn ifjol, lånas in från svenska mästarna Frölunda. Lånet gäller från nu och tillsvidare.


Den hårt jobbande och tunge forwarden Pontus Widerström återvänder till IK Oskarshamn för ytterligare en utlåningsperiod. Han har 89 SHL-matcher samt 51 matcher med IK Oskarshamn, inklusive slutspel och kval, på meritlistan. Under fjolåret spelade han även sju grundseriematcher och sju slutspelsmatcher på Frölundas väg mot SM-guld och är alltså regerande svensk mästare.

IKO:s trupp består nu av två målvakter, sju backar och 14 forwards.

Sportchef Roger Jönsson:
- Det här är en lösning vi hoppats på och jobbat för en längre tid. Pontus växte med uppgiften under förra säsongen och blev en allt viktigare spelare med tiden. Han har storleken, kraften och otroligt jobbig att möta, dessutom utvecklat sin kreativa del den senaste tiden. Det är dessutom en lugn och behaglig människa och en spelare som stärker gruppen.

Pontus Widerström:
– Det ska bli kul att komma tillbaka till Oskarshamn. Jag trivs bra både i laget och i stan, vi hade en bra säsong förra året och jag kände att jag tog bra steg i min egna utveckling också. Vi fick ju en tung start på säsongen, men jobbade oss upp i den höga nivån som vi visste att vi hade. Jäkligt kul var det bara, säger Widerström om fjolåret.

– Jag vill spela hockey och vara med och vinna matcher, det är därför jag kommer tillbaka. Mitt mål med säsongen är att utvecklas så mycket som möjligt och vara så bra så att Frölunda ger mig ytterligare chanser i SHL under året. I Oskarshamn kommer jag försöka bidra med samma vanliga hårda jobb, täcka skott, smälla på när tillfälle ges och förhoppningsvis även få igång lite mer poängproduktion.

Pontus Widerström kommer till Oskarshamn under onsdagseftermiddagen och gör sin första träning med laget på torsdagen. Lånet gäller tillsvidare.