• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov

Expector växlar upp stödet

11 augusti 2020 18:00
Test

Idag är vi glada över att kunna presentera Oskarshamnsbaserade Expector AB som ny Stjärnpartner till IK Oskarshamn. Företaget har tidigare år funnits med som Guldpartner, men väljer nu alltså att utöka partnerskapet ytterligare.


Expector AB grundades 1980 av entreprenören Göran Nilarp, har sin bas i Oskarshamn och äger eller deläger en rad företag runtom i Sverige. Totalt är man engagerad ett 30-tal bolag och verksamheter som samlas under namnet EXP.-Group. Hörnstenarna i verksamheten är enkla; entreprenörskap, engagemang och kompetens.

– Vi arbetar dagligen för att utveckla företag och verksamheter utifrån ett långsiktigt perspektiv. Vårt uppdrag är att förbättra, utveckla och bygga företag som visar upp en hållbar utveckling. IK Oskarshamn har under flera år visat att man är en ishockeyklubb som utvecklas i rätt riktning. Därför kändes det helt naturligt för oss att utöka vårt stöd till klubben, säger Göran Nilarp, VD på Expector AB.

Tidigare har Expector funnits med som Guldpartner, ett starkt stöd som nu alltså blir ännu starkare. Detta innebär att man nu syns på damernas matchställ, såväl som juniorerna och herrarnas.

– Vi är glada att Expector/EXP.-Group tror på oss och visar det genom att kliva upp som Stjärnpartner. Det är en trygghet för oss, samt ett bevis på att klubben är på väg åt rätt håll, säger Patrik Schavon, IK Oskarshamn.

Avtalet mellan Expector och IK Oskarshamn sträcker sig över tre säsonger. Vill du komma i kontakt med företaget gör du det enklast genom ett besök på deras hemsida, http://expector.se/.

På bilden ser vi Anton Kodelja J20, Felicia Aronsson Damlaget, Fredrik Nilarp EXP, Göran Nilarp EXP, Filiph Engsund Herrlaget och Thomas Håkansson EXP.

Tack för stödet! #ickedickedoa