IKO Dam spelar hemma på lördag

8 mars 2019 10:19
dam

IKO Dam har ett poolspel kvar av säsongen när man på lördag tar emot hemma i Be-Ge Hockey Center. Det blir matcher hela dagen med start kl 10 mot Karlskrona. För IKO Dam blir det säsongsavslutning i och med att man står över poolspelet nästa helg.


IKO Dam ligger på femte plats i tabellen i DamTrean med två omgångar kvar, varav man står över den sista. Upp till Motala/Linköping är det fem poäng och till Värnamo/Halmstad sex. I toppen är det jämnt mellan Kalmar och Karlskrona men Kalmar har spelat ett poolspel mer och står över den här helgen.

Poängbäst i IKO Dam är Felicia Aronsson med 7 poäng (7 mål) följd av Lovisa Dunsäter med 4 poäng (3 mål), exakt samma som Ruth Nilsson som nyligen tog brons i Stålbucklan med Småland. Lovisa Dunsäter har dessutom stått i mål tre matcher och räddat 82 skott, 82 procent. Cherie Karlsson, som stått i mål de flesta matcherna har räddat 115, också 82 procent. Felicia leder backarnas poäng- och skytteliga i DamTrean med sina 7 mål.

Spelschema lördag 9 mars
10.00 IK Oskarshamn-Karlskrona HK
11.45 Värnamo/Halmstad - Motala AIF HK/Linköping HC
13.30 Motala AIF HK/Linköping HC - Karlskrona HK
15.15 Värnamo/Halmstad - IK Oskarshamn
17.00 Karlskrona HK - Värnamo/Halmstad
18.45 Motala AIF HK/Linköping HC - IK Oskarshamn

Sista omgången i DamTrean spelas i Värnamo nästa lördag och där står IKO över och spelar alltså sista för säsongen den här helgen.

Länk till resultat, tabell och statistik i Damtrean >>

Läs om vårt damlag