• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Stort tack Blue Front Support!

17 april 2020 11:59

Företag och föreningar står inför stora och tuffa utmaningar, så även IK Oskarshamn. Blue Front Support har genom sina "Soffbiljetter" samlat in 26 400 kronor. Därför vill vi nu rikta ett stort tack till våra fans! Tack!


Coronaviruset har satt många föreningar i minst sagt knepiga situationer. Det är vid sådana här märkliga och ovissa tider som fansens stöd och engagemang syns och det är vi evigt glada och tacksamma över.

Den 27 mars drog vår supporterförening Blue Front Support igång kampanjen "Soffbiljett för IK" och vem som helst hade då möjlighet att bidra med valfri summa för att stödja IK Oskarshamn. Kampanjen är nu avslutad och summan blev till slut hela 26 400 kronor!

– Vi medlemmar i Blue Front Support kände att detta var något vi borde göra. Styrelsen satt redan med tanken men när vi kom på hur vi skulle göra var det bara att köra. Vi startade insamlingen när första kvalmatchen skulle ha spelats och avslutade den när kvalet skulle varit över, säger Sanna Tolkki, styrelseledamot i BFS.

– Många bäckar små och vi känner att pengarna kommer att gå till något bra och som vi alla bryr oss om. Nu ser vi fram emot en ny härlig säsong med IK Oskarshamn, säger Sanna.

Thomas Fröberg var minst sagt glad när checken lämnades över.

– Det är den här typen av engagemang som påminner om varför man har det här jobbet. Supportrarna betyder allt och den här typen av gester är otroligt viktig för att påminnas om det. Det visar också vilket intresse det finns för IK Oskarshamn och att ishockey är en viktig del av Oskarshamnarnas liv, säger general manager Thomas Fröberg.

Vill även du vara en i Blue Front Support-gänget? De letar alltid efter fler medlemmar. Här hittar ni deras hemsida och här finns länk till hur man blir medlem.

Stort tack till Blue Front Support!