• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

IKO breddar organisationen

7 oktober 2019 15:02

Nu förstärker vi organisationen för att ytterligare fylla ut SHL-kostymen. Vi har sett ett behov av att stötta upp marknadsavdelningen och väljer att nu plocka in Gustav Backlund som marknadskoordinator.


Gustav Backlund har sedan barnsben varit ett stort IK-fan och har följt lagets resa från åren i Hockeyallsvenskan till vårens avancemang till SHL. Nu är han själv en del av klubben.

– Det känns så klart jättebra. Jag har alltid varit intresserad av hur det går för IK och går så ofta jag kan på lagets matcher. Det ska bli kul att använda min kompetens för att hjälpa klubben i sin fortsatta resa framåt, säger han.

Gustav är nyexaminerad från Linnéuniversitetet i Kalmar där han under tre år studerat journalistik och medieproduktion. Under studietiden har han även jobbat som reporter på Barometern-OT och samlat på sig erfarenhet som han har nytta av i sin nya tjänst hos oss.

– Jag har förstått att allt har blivit större och mer sedan lagets framgångar förra säsongen. Jag ser fram emot att sätta igång och använda mig av det jag lärt mig under mina tre år i Kalmar och på Barometern-OT.

Klubbchef Martin Åkerberg om nyrekryteringen:

– Likväl på isen som utanför isen har vi en resa att göra, där vi successivt ska växa in i SHL-kostymen. Vi har under våren breddat organisationen för att möta ökad efterfrågan och ett större intresse och när vi nu summerar så kan jag konstatera att vi trots allt varit minst en person kort. Därför anställer vi nu Gustav för att skapa bättre kvalitet i det vi levererar, bland annat vår kommunikation.

Gustav börjar jobba hos oss direkt.

Välkommen till IK Oskarshamn!