• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

IKO breddar organisationen

7 oktober 2019 15:02

Nu förstärker vi organisationen för att ytterligare fylla ut SHL-kostymen. Vi har sett ett behov av att stötta upp marknadsavdelningen och väljer att nu plocka in Gustav Backlund som marknadskoordinator.


Gustav Backlund har sedan barnsben varit ett stort IK-fan och har följt lagets resa från åren i Hockeyallsvenskan till vårens avancemang till SHL. Nu är han själv en del av klubben.

– Det känns så klart jättebra. Jag har alltid varit intresserad av hur det går för IK och går så ofta jag kan på lagets matcher. Det ska bli kul att använda min kompetens för att hjälpa klubben i sin fortsatta resa framåt, säger han.

Gustav är nyexaminerad från Linnéuniversitetet i Kalmar där han under tre år studerat journalistik och medieproduktion. Under studietiden har han även jobbat som reporter på Barometern-OT och samlat på sig erfarenhet som han har nytta av i sin nya tjänst hos oss.

– Jag har förstått att allt har blivit större och mer sedan lagets framgångar förra säsongen. Jag ser fram emot att sätta igång och använda mig av det jag lärt mig under mina tre år i Kalmar och på Barometern-OT.

Klubbchef Martin Åkerberg om nyrekryteringen:

– Likväl på isen som utanför isen har vi en resa att göra, där vi successivt ska växa in i SHL-kostymen. Vi har under våren breddat organisationen för att möta ökad efterfrågan och ett större intresse och när vi nu summerar så kan jag konstatera att vi trots allt varit minst en person kort. Därför anställer vi nu Gustav för att skapa bättre kvalitet i det vi levererar, bland annat vår kommunikation.

Gustav börjar jobba hos oss direkt.

Välkommen till IK Oskarshamn!