• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Rekordintresse - säsongskortsförsäljningen stängs

31 maj 2019 08:00
övrigt

Intresset inför IK Oskarshamns debutsäsong i SHL är rekordstort. Antalet privata säsongskort på sittplats har skjutit i höjden – och försäljningen stängs nu.


Antalet säsongskort på sittplats (privatpersoner och företag inkluderat) har nu passerat 1300 av Be-Ge Hockey Centers totalt 1800 stycken. Intresset är med andra ord otroligt stort. Klubben väljer nu att stänga försäljningen av säsongskort på sittplats för att under säsongens matcher kunna tillhandahålla ett tillräckligt stort antal platser för lösbiljettsförsäljning till t.ex. restauranggäster och andra besökare.

Du som fortfarande är intresserad av ett säsongskort på sittplats kan maila oss på [email protected] så noterar vi dig i vår kölista. Det finns en chans att vissa reserverade platser blir lediga längre fram. Om så sker kommer vi att beta av kölistan i turordning.

Observera att försäljningen av säsongskort på ståplats inte är stängd. Det är just nu det bästa sättet att försäkra sig om en plats till IK Oskarshamns historiska första SHL-säsong.

Säsongskort på ståplats köper du online här >>