• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt

Sportchef Kenttä tryggar - målvakt klar för två år

9 februari 2018 10:15

Målvaktssidan blir en viktig pusselbit inför de kommande matcherna och den fortsatta playoffjakten. Under morgonen har sportchef Per Kenttä valt att trygga upp med 21-årige Christoffer Rifalk som skrivit på för resten av innevarande säsong plus ytterligare ett år.


21-årige Christoffer Rifalk är bekant sedan tidigare. Han kom in i laget från Kalix lagom till seriepremiären, när Ludvig Engsund åkte på sin handskada, och fanns sedan med i den blåa IK-tröjan fram tills slutet av oktober. Rifalk hann även med en match mellan stolparna när IKO 2-1-förlorade borta mot Södertälje den 13/10.

Under fredagen har Per Kenttä på nytt stärkt upp laget med målvakten - som är klar för resten av säsongen samt ytterligare ett år.
– Christoffer gjorde det bra när han var här i inledningen av säsongen och vi fick god mersmak av honom. Det är en ung, seriös och driven kille som utan tvekan är redo för nästa steg i sin karriär. Vi tror mycket på honom och därför känns det bra att få hit honom redan nu och även ha honom klar för nästa säsong, kommenterar sportchef Kenttä.

Christoffer Rifalk:
– Det känns såklart jättekul att få chansen här igen. Jag trivdes jättebra med allting när jag var här i början på säsongen och Oskarshamn känns som helt rätt klubb för mig att utvecklas ytterligare i.