Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Fredrik Styrman har förlängt

26 april 2016 10:00

Backen Fredrik Styrman har förlängt sitt kontrakt med IKO ytterligare ett år och går därmed in på sin fjärde säsong i klubben. Truppen består nu av tolv spelare; 2 målvakter, 3 backar och 7 forwards.


– Styrman som har en riktigt stark säsong bakom sig har bestämt sig för en fortsättning i IKO, säger IKO:s sportchef Roger Jönsson. En modern back med en utmärkt skridskoåkning med bra spelförståelse som bara blir bättre och bättre. En spelare som ställer höga krav på sig själv och sin omgivning och som alltid ger etthundra procent. Kontraktet är på ett år.

- Det känns jättebra med ett fjärde år i IKO, säger Fredrik Styrman. Det är den klubb jag varit längst i och jag har verkligen trivts bra i stan och hockeymässigt. Det underlättar när man ska skriva nytt kontrakt. IKO var mitt förstaval och jag har haft en bra diskussion med Roger Jönsson. Jag har varit på utlandssemester efter säsongen och börjar träna med laget direkt idag.

- Det bra med kontinuitet och vi är ganska många kvar från förra säsongen. Det är Arsi Piispanen och Linus Morin som är kvar sedan jag kom hit och jag tror det är viktigt i dagens hockey att man blir en grupp som lär sig målsättningar, hur klubben fungerar och så vidare.

- Vi hade ett bra lag med bra lagsammanhållning och att vi behåller samma tränare bidrar också mycket. Plus att vi gjorde en bra säsong så klart. Jag ser mycket fram emot nästa säsong, jag tror det kan bära riktigt långt. Det ska bli kul att försöka etablera IKO på den övre halvan av Hockeyallsvenskan.Jag har ju spelat ganska mycket i SHL tidigare och vill gärna tillbaka dit, helst då med IK Oskarshamn.

- Jag vill försöka ta nästa steg och utveckla mitt spel. Främst spelet med puck och våga hålla i pucken lite mer, att vara lite mer kylig. Jag har det i mig så det är nog mest mentalt.

Följ lagbygget på Silly Season 2016-2017