• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Anton Karlsson nytt forwardslån från Frölunda

1 augusti 2016 11:00

IK Oskarshamn har gjort klart med ett nytt forwardslån från Frölunda. Det är Anton Karlsson med 4 JVM-turneringar på meritlistan (ett JVM-silver) som lånas in för hela säsongen. Anton fyller 20 år på onsdag och har en diger juniormeritlista och har även spelat i SHL. Han var även med i Leksands framgångsrika SHL-kval mot Tingsryd och MODO i våras.


IK Oskarshamns sportchef Roger Jönsson:
- Som en del i samarbetet med Frölunda lånar vi Anton Karlsson hela säsongen. Konkurrensen är stenhård i mästarna Frölunda och därför har Anton och Frölunda kommit fram till att en utlåning till Allsvenskan och Oskarshamn är bäst för hans utveckling.

Anton Karlsson:
- Det ska bli roligt och spännande att komma till ett nytt lag och träffa alla spelare. Man får ju lära sig ett nytt spelsystem och nya rutiner men det kommer nog att gå bra. Det är framför allt speltid man behöver för att utvecklas och det hoppas jag få i Oskarshamn.

– Man får räkna med att bli utlånad ibland då det är många bra forwards som slåss om platserna. Jag vill ta tillvara den här möjligheten att spela och utvecklas ytterligare och skaffa mig nya erfarenheter. Tanken är att jag spelar hela säsongen med IKO. Det var lyckat i Leksand i fjol och jag fick mycket speltid där.

– Jag känner Robin Söderqvist sen tidigare då vi spelat ihop i Frölundas J 20-lag. Erik Källgren känner jag också och det var härligt när vi vann i Oskarshamn i grundserien och jag satte en balja i krysset på honom. Det har han fått höra några gånger (skratt).

Följ lagbygget på Silly Season 2016/17