• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Kommentar kring lördagens incident

20 oktober 2019 20:10
HERR

I samband med lördagens match mot Linköping i Be-Ge Hockey Center användes pyroteknik på bortastå och med anledning av det vill IK Oskarshamn lämna följande kommentarer.


– Till att börja med fördömer vi agerandet som ett fåtal personer står för i samband med matchen. Incidenten är mycket allvarlig och en flagga fattade eld. Vi hade tur att elden kunde släckas tämligen omgående och att ingen kom till skada. Pyroteknik och deras uppträdande hör inte hemma på idrottsarenor och vi jobbar strategiskt och systematiskt tillsammans med våra kollegor i SHL för att få bort det, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg.

IK Oskarshamn har inför matchen och i samband med incidenten agerat enligt den arbetsordning som finns för säkerhetsarbetet inom SHL och svensk ishockey gällande bland annat visitation av gästande supportrar.

– Vi hade löpande kontakt med SHL under kvällen och känner oss trygga i de beslut som fattats. Det är till exempel helt enligt regelverket att låta Linköpingssupportrarna komma in i arenan igen, dock efter en ny visitation, säger Åkerberg.

Polisen har nu upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen. Till sin hjälp för att identifiera personerna har man film från arenans övervakningskameror.

– Jag tror och hoppas att de kommer få sitt straff, både av idrottens regelverk och av civilsamhället, säger Martin Åkerberg.