• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Kommentar kring lördagens incident

20 oktober 2019 20:10
HERR

I samband med lördagens match mot Linköping i Be-Ge Hockey Center användes pyroteknik på bortastå och med anledning av det vill IK Oskarshamn lämna följande kommentarer.


– Till att börja med fördömer vi agerandet som ett fåtal personer står för i samband med matchen. Incidenten är mycket allvarlig och en flagga fattade eld. Vi hade tur att elden kunde släckas tämligen omgående och att ingen kom till skada. Pyroteknik och deras uppträdande hör inte hemma på idrottsarenor och vi jobbar strategiskt och systematiskt tillsammans med våra kollegor i SHL för att få bort det, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg.

IK Oskarshamn har inför matchen och i samband med incidenten agerat enligt den arbetsordning som finns för säkerhetsarbetet inom SHL och svensk ishockey gällande bland annat visitation av gästande supportrar.

– Vi hade löpande kontakt med SHL under kvällen och känner oss trygga i de beslut som fattats. Det är till exempel helt enligt regelverket att låta Linköpingssupportrarna komma in i arenan igen, dock efter en ny visitation, säger Åkerberg.

Polisen har nu upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen. Till sin hjälp för att identifiera personerna har man film från arenans övervakningskameror.

– Jag tror och hoppas att de kommer få sitt straff, både av idrottens regelverk och av civilsamhället, säger Martin Åkerberg.