Statistiker sökes till IK Oskarshamns matcher i SHL
Publicerad: 2020-08-07
För att fylla shl.se med statistik behövs duktig personal. Statnet behöver nu komplettera personalstyrkan till Oskarshamns hemmamatcher. Älskar du ishockey och känner att du passar in på profilen, sök idag!

All statistik registreras direkt av 7-8 personer på varje arena. Två av dessa personer är projektanställda av Statnet och ansvarar för verksamheten, övriga personer bidrar klubben med.

Arbetet ska ses som ett extraarbete och är lämpligt för studerande på högskola eller de som har så stort intresse för ishockey eller den lokala klubben att det på matchdagar kan gå före ordinarie arbete.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att sköta statistikinmatning, vara platschef i statistikteamet, hjälpa till med rekrytering av klubbens statistikpersonal, planera så att det finns personal på varje match, se till att folk är i tid, rigga utrustning, kontrollera och underhålla statistikdatorer med mjukvara samt rapportera till ansvariga på Statnet.

Profil

Vi söker dig som; är seriös och noggrann, har ett genuint hockey- och sportintresse, gärna ägnar din lediga tid till att surfa statistik, har god datorvana, har koll på hemmanätverk och bor i Oskarshamnsområdet. Du får gärna ha varit tränare, domare, ha spelat eller fortfarande spelar ishockey. För att kunna utföra arbetet krävs att man är på plats 2-3 timmar innan matchstart beroende på vilken roll man får.

Ersättning

Timlön

Svar

Ansökan ska vara inne senast söndag 16 augusti och lämnas på e-post: [email protected]. Intervjuer planeras till v34 (17-21 augusti) via videolänk.

Kommunikatör Gustav Backlund