• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Forwardstalangen lånas ut till HockeyEttan

11 januari 2019 15:02
HERR

Han har överraskat stort under säsongen och belönades i december med ett A-lagskontrakt till och med våren 2021. Idag är det klart att 18-årige forwardstalangen Eddie Levin lånas ut till Vimmerby HC i HockeyEttan.


Unge Eddie Levin har imponerat under hösten och har under delar av säsongen varit ordinarie i HockeyAllsvenskan. Med en skadefri forwardsbesättning, som också kryddats med bland annat Matias Sointu och Janne Kivilahti har dock speltiden i A-laget blivit mindre. Därför har idag beslut tagits om att Eddie Levin lånas ut till HockeyEttan och Vimmerby HC.

Sportchef Per Kenttä:
– Eddie fick känna på lite spel med Vimmerby redan förra året och kommer må bra av fortsatt spel i seniorhockeyn. Vimmerby hörde av sig och var lite kort om folk just nu så det är win-win för båda parter.

Övergången är en så kallad juniordispens som möjliggör att Levin kan gå fritt mellan IK Oskarshamn och Vimmerby. Han finns tillgänglig för Vimmerby omgående och gör säsongsdebut redan ikväll med moderklubben när Vimmerby gästas av Visby/Roma i AllEttan Södra.