Lördag Lör 19 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Fredag Fre 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 31 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Johan Göransson – Ny klubbdirektör för IK Oskarshamn

4 augusti 2022 13:00
Pressmeddelande

I maj stod det klart att Martin Åkerberg slutar som klubbchef i IK Oskarshamn. Sökandet efter hans ersättare satte i gång kort därefter och processen har varit gedigen. Klubben är nu glad att kunna presentera Johan Göransson som IK Oskarshamns klubbdirektör.


Johan Göransson är 41 år gammal och boende i Färjestaden på Öland, där han haft sin tidigare tjänst som Turistchef på Ölands Turismorganisation. Utöver sin tjänst inom besöksnäringen har Johan även haft styrelseuppdrag i fotbollsföreningen Kalmar FF i form av vice styrelseordförande mellan 2018 och 2022 och innan dess Idrott och Turismansvarig på Destination Kalmar samt chef för UEFA Dam-EM Kalmar 2013.

– Det är väldigt smickrande och hedrande att få denna möjlighet i en av södra Sveriges största idrottsklubbar som IK Oskarshamn är. Oskarshamn har verkligen gjort en imponerande resa sista åren och är en välskött ishockeyklubb. Jag hoppas att tillsammans med IK:s team driva och utveckla klubben i en positiv riktning framåt, säger blivande klubbdirektör Johan Göransson.

IK Oskarshamns styrelseordförande Johan Franzén har lett processen och är glad över att sökandet nu är över.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Johan Göransson som ny klubbdirektör för IK Oskarshamn. Johans erfarenheter professionellt och hans personliga egenskaper passar mycket bra med vad vi bedömer oss behöva de kommande åren. Klubben är fortfarande i en viktig utvecklingsfas och vi har ett antal stora frågor att hantera framöver. Inte minst arenafrågan och att fortsätta växa kommersiellt, säger styrelseordförande Johan Franzén.

Johan Göransson tillträder tjänsten som klubbdirektör under hösten 2022. Therése fortsätter som tillförordnad klubbchef till dess.

FAKTA | Johan Göransson

Ålder: 41 år Bor: Färjestaden Familj: Fru Denise och två barn Karriär: Idrott & Turismansvarig Destination Kalmar, Chef över UEFA Dam-EM Kalmar, Ölands Turistchef, Vice styrelseordförande Kalmar FF

Vid frågor:

Johan Göransson: 072 – 545 16 77 / [email protected] Johan Franzén: 070 – 695 95 01

Se hela presskonferensen här