• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Compo ny dräktpartner till IK Oskarshamn

12 juni 2020 14:30

Compo Systems Sweden AB tar ett kliv uppåt i sin stöttning av IK och skrev under fredagen på ett avtal där man blir dräktpartner. Ett stort kliv som bådar gott för framtiden. – IKO har kommit till den högsta nivån man komma till i Sverige. För att bibehålla den nivån krävs det hjälp och Compo är mer än gärna med på det tåget, säger VD Urban Ishagen.


Compo, med Urban Ishagen i spetsen, har varit partner till IK Oskarshamn under lång tid och intresset för idrott är djupt rotat i företaget. Nu väljer företaget att utöka sitt stöd för klubben och gör det genom att bli Guld-och dräktpartner.

– Compo är på en resa där vi relativt nyligen bytt bransch till att bland annat leverera teknikhus till transport, järnväg, sjöfart, flyg och byggindustrin. Vi är nu på en nivå där vi har möjlighet att bidra med mer till IK Oskarshamn. Oskarshamnsidrotten i allmänhet och IK i synnerhet ligger på en hög nivå. Vi vill bidra till att den gör så även i framtiden, säger Urban Ishagen.

Avtalet är skrivet över två år och innebär att Compo tar plats i skaran Guldpartners samt finns med på IK Oskarshamns matchtröja.

– Vi är väldigt glada över detta samarbete. I Compo har IK Oskarshamn en stark partner som med vår hjälp får nationell räckvidd. Samtidigt visar de hjärta för klubben och tror på oss. Det är betryggande och ger energi inför framtiden, säger försäljningsansvarig Therése Elofson.

En av anledningarna till det ökade stödet från Compo är det projekt som dragit igång, Tillsammans – IK Oskarshamn i samhället.

– Jag läste om det nya projektet i broschyren och kände direkt att det var något vi på Compo vill bidra till. Att det nu finns planer på att synas mer i samhället är positivt och något vi gärna ställer oss bakom, säger Urban Ishagen.

Arsi Piispanen är projektledare för Tillsammans – IK Oskarshamn i samhället:

– Det är kul att vi som jobbar med detta dagligen får stöd tidigt i vårt arbete. Det gör det enklare att dra igång så att säga. Vi kommer snart börja ta oss ut i skolorna och prata med barn och ungdomar och då är det skönt att ha stöd från exempelvis Compo.

Besök Compo på deras hemsida för att lära dig mer om företaget.

Tack Compo!