• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Victor Svensson har förlängt kontraktet

1 juni 2016 09:19

Victor Svensson går in på sin femte säsong i IK Oskarshamn när han nu förlänger kontraktet. Han har spelat 336 matcher i Allsvenskan och gjort 77 poäng, varav 29 mål hittills. De tre senaste säsongerna har han varit assisterande lagkapten i IKO. Kontraktet är på ett år.


IK Oskarshamns sportchef Roger Jönsson:
- Glädjande att vi är överens om en fortsättning med Victor. Efter fyra säsonger är det uppenbart att vi vet vad vi får och det värdesätter vi.

- En klok center, tydlig och skärpt i det defensiva spelet. I det offensiva spelet har han en förmåga att genom fart och beslutsamhet skapa möjligheter åt andra. Han vill mer, vi vill mer, nu vill vi ta nästa kliv tillsammans.

- Victor är en målmedveten spelare och en ambitiös människa. Ställer höga krav på sig själv och sin omgivning, ökar trycket i gruppen. Att både han och vi funderat över framtiden är snarast sunt och logiskt, men jag är glad att vi landat i en förlängning. Bra för Victor, bra för oss.

Victor Svensson:
- Jag är glad att vi är överens om en förlängning och ser fram emot en femte säsong med IKO. Det ska bli kul att bygga vidare på det vi hade i fjol och fortsätta där vi avslutade den fina säsongen. Stommen av laget är kvar och det känns som ett intressant lag på gång. Det är den största anledningen till att jag valde att fortsätta. Jag gillar det vi pratat om nu under våren, där Roger och Fredrik berättat om gruppen och sina tankar om säsongen. Jag kommer att gå in för min femte säsong till hundra procent.

Följ lagbygget på Silly Season 2016-2017