• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

"Försöker göra reseach, men allt är på svenska"

9 juli 2018 14:00
HERR

Nyförlovade Nolan Zajac har förväntningar på sig att vara en av de ledande backarna i IK Oskarshamn. Han kommer närmast från två starka säsonger i ECHL med Toledo Walleye and Reading Royals, men har även fått testa på AHL med tre olika lag. Nu ska han göra avtryck även i det svenska hockeyn.


SÄKRA DIN PLATS TILL SÄSONGEN – BOKA SÄSONGSKORT!

Hur har sommaren varit så här långt?
– Min sommar såhär långt har varit ganska uppbokad, men bra också. Det blir min kortaste semester också såhär långt i karriären i och med att den svenska säsongen startar tidigare. Det har varit ett par bröllop att gå på och jag och min tjej har förlovat oss nyligen, så det har varit kul och spännande.

Vad hittar du helst på under semestern?
– Under sommaren kopplar jag gärna bort hockeyn under några veckor innan jag drar igång min träning igen. Jag älskar att resa och upptäcka nya ställen som jag inte varit på innan. Jag försöker också sysselsätta mig med lite annan sport. Tennis till exempel, som jag är ganska medelmåttig på. Lite bordtennis och golf ibland också, vad som helst där vi kan tävla och jag kan knäcka mina bröder.

Har du något smultronställe du alltid försöker besöka under sommaren?
– Nej, inget specifikt sådär. Jag är väldigt öppen för att upptäcka nytt eller göra vad som helst egentligen.

Vilken är din bästa semesterresa?
– Någonstans varmt!! I takt med att man blir äldre så har jag börjat ogilla kylan, så semester med sol. Sedan har jag haft ett par roliga vändor til Las Vegas genom åren, så mycket kan jag säga.

Hur går det med träningen?
– Sommarträningen rullar på. Jag försöker göra lite allt möjligt för att komma i så bra form som möjligt inför försäsongen och till seriestarten.

Återsamling den 30 juli, vad ser du mest fram emot?
– Jag är egentligen exalterad och laddad bara av att få träffa grabbarna i laget. Sommaren är härlig, men hockeysäsongen är min absoluta favorittid på året. Det ska bli kul att komma igång och jag hoppas göra ett bra intryck direkt från start på supportrarna.

Vem av dina lagkamrater tycker du ser mest spännande ut inför säsongen och varför?
– Jag försöker göra så mycket reseach jag bara kan, men det är tufft när hemsidor och tidningsartiklar är på svenska, haha. Jag känner ju ingen sedan tidigare men jag hoppas att några av grabbarna kan prata engelska med mig i och med att jag inte kan någon svenska än. Där är ju ett gäng riktigt unga killar i laget, så min största förhoppning är väl att de inte ska få mig att känna mig allt för gammal, haha.