Lördag Lör 19 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Fredag Fre 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 31 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Vi söker publikvärd och kioskpersonal

5 augusti 2022 18:00
Volontär

Älskar du hockey (eller bara tycker om att hjälpa till) och vill vara en del av IK-gemenskapen vi tillsammans skapar gång på gång, match efter match? Ansök om att vara publikvärd eller om att vara en del av vår kioskpersonal nu!


Ny säsong stundar och IK Oskarshamns vision är att vara regionens mest underhållande idrottsupplevelse. En viktig del av den visionen är att våra supportrar och besökare känner sig trygga när de kollar på hockey i Be-Ge Hockey Center. Därför väljer vi våra publikvärdar med omsorg och är noga i vår rekrytering.

– Alla som kommer till hallen ska känna sig trygga och där är vårt jobb väldigt viktigt. Ingen ska känna oro inför ett besök Be-Ge Hockey Center, säger säkerhetsansvarige Johnny Nehls.

Vi letar efter dig som är:

• 18 år fyllda.

• Är bekväm med arbetsuppgifter som innefattar visitering, säkerhet, biljettkontroll och att bidra med god stämning i hallen.

Utbildning om hur arbetssysslorna går till får du på plats och när man inte jobbar har man fri entré till ståplatssektion. Arbetet är helt ideellt. Ansökan skickas till Johnny Nehls på mailadress: [email protected]. Vill du komma i kontakt med Johnny via telefon? Hans nummer är: 070-560 85 50.

Vill du hjälpa till men känner dig mer lämpad för kioskerna? Toppen, här följer information kring det:

Kioskförsäljningen under IK:s A-lagsmatcher är en stor verksamhet. Det är både en service till matchbesökarna och en bra inkomstkälla. Ett 10-tal ideella krafter är engagerade per match i kioskerna och ser till att arbetet är effektivt och trivsamt för såväl gästen som kollegorna. I kiosken är det högt tempo så vi letar efter dig som fungerar bra under stress, samt sätter den personliga servicen i främsta rummet. Normalt är det samling två timmar innan match och kioskerna stänger när tredje perioden börjar. Skicka din ansökan till [email protected].

Hoppas vi ses i hallen i höst!