Hitachi Energy blir Guldpartner
Publicerad: 2023-11-20
Partner
Hitachi Energy fokuserar på att utveckla världens energisystem så att de blir mer hållbara, flexibla och säkra. Med representation i över 140 länder är man en stark aktör inom energisektorn. Nu går Hitachi Energy in som Guldpartner till IK Oskarshamn.

Hitachi Energys fabrik i Figeholm står för en effektiv och hållbar tillverkning av elektriskt isolationsmaterial, till produkterna som utgör en viktig del vid tillverkning av krafttransformatorer. Som Guldpartner till IK Oskarshamn vill Hitachi Energy som är en viktig del av regionen, komma närmare det lokala näringslivet och stötta IK Oskarshamn.

— IK Oskarshamn är verkligen en lokal magnet med nationell räckvidd. Vi märker att intresset för laget är stort hos vår personal och människor runt omkring. Det sammanhanget vill vi vara en del av och jag ser samarbetet som viktigt för att synliggöra Hitachi Energy i regionen och vid nyrekrytering, säger 

Daniel Tvingsjö, fabrikschef vid Hitachi Energy i Figeholm.

— Vi är oerhört stolta över faktumet att Hitachi Energy kommer in som en ny partner till klubben, det är många som sluter upp runt oss nu och det stärker oss inför framtiden.

Therése Elofson, kommersiell chef och vice klubbdirektör i IK Oskarshamn.

Vi hälsar Daniel Tvingsjö med personal och Hitachi Energy Figeholm välkomna in i IK-gemenskapen!

Kommunikatör Gustav Backlund
Huvudpartner
Platinapartner
Stjärnpartner