• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Med 21 raka säsonger i Sveriges näst högsta ishockeyserie finns erfarenheten och kunnandet för att lyckas med klubbens kommande resa som påbörjades våren 2017. Det finns också ett intresse för ishockey och IK Oskarshamn som utan tvekan är starkt nog, såväl bland befolkningen som näringslivet. Klubbens supportrar och regionens näringsliv har gång på gång visat att engagemanget och långsiktigheten även i fortsättningen kommer att lägga en bred och framgångsrik grund. 

Målbild 2017-2020

Genom att bygga en stark organisation ska vi uppnå ekonomisk och sportslig utveckling, vilket ska bidra till att IKO är regionens bästa ishockeylag. Som ett resultat av detta ska A-laget säsongen 2019/2020 vinna HockeyAllsvenskan. 

Vision
IK Oskarshamn - regionens mest underhållande idrottsupplevelse.

Mission
Klubbens existens grundas på publikens önskan att få den totala idrottsupplevelsen som förenar en stark lokal förankring med underhållning av nationell toppklass. 

Vision 2020 - tre fokusområden för utveckling

Effektiv organisation
I dagens sportbransch krävs att man arbetar proaktivt med försäljningen, såväl mot företags- som privatkunder. Organisationen ska ökas successivt för att säkerställa kvalitet och leverans utefter föreningens löften och åtaganden. Vi ska möta våra kunders behov och önskemål samt vara affärsmässiga och lyhörda i allt vi gör. 

Arenautveckling
Med ett Be-Ge Hockey Center med 13 år på nacken krävs utveckling. Tillsammans med Oskarshamns kommun hoppas vi kunna utveckla alla de kommersiella ytorna kopplat till restaurang och lounger. På så sätt skapar vi en social mötesplats för alla i samband med A-lagets matcher vilket bidrar till våra kunders totala idrottsupplevelse. 

Sportslig utveckling
En ny sportsliga organisation sätter sin prägel på utvecklingen i hela föreningen, vilket ska omfatta såväl representationslag som junior- och ungdomslag.