• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Med 21 raka säsonger i Sveriges näst högsta ishockeyserie finns erfarenheten och kunnandet för att lyckas med klubbens kommande resa som påbörjades våren 2017. Det finns också ett intresse för ishockey och IK Oskarshamn som utan tvekan är starkt nog, såväl bland befolkningen som näringslivet. Klubbens supportrar och regionens näringsliv har gång på gång visat att engagemanget och långsiktigheten även i fortsättningen kommer att lägga en bred och framgångsrik grund. 

Målbild 2017-2020

Genom att bygga en stark organisation ska vi uppnå ekonomisk och sportslig utveckling, vilket ska bidra till att IKO är regionens bästa ishockeylag. Som ett resultat av detta ska A-laget säsongen 2019/2020 vinna HockeyAllsvenskan. 

Vision
IK Oskarshamn - regionens mest underhållande idrottsupplevelse.

Mission
Klubbens existens grundas på publikens önskan att få den totala idrottsupplevelsen som förenar en stark lokal förankring med underhållning av nationell toppklass. 

Vision 2020 - tre fokusområden för utveckling

Effektiv organisation
I dagens sportbransch krävs att man arbetar proaktivt med försäljningen, såväl mot företags- som privatkunder. Organisationen ska ökas successivt för att säkerställa kvalitet och leverans utefter föreningens löften och åtaganden. Vi ska möta våra kunders behov och önskemål samt vara affärsmässiga och lyhörda i allt vi gör. 

Arenautveckling
Med ett Be-Ge Hockey Center med 13 år på nacken krävs utveckling. Tillsammans med Oskarshamns kommun hoppas vi kunna utveckla alla de kommersiella ytorna kopplat till restaurang och lounger. På så sätt skapar vi en social mötesplats för alla i samband med A-lagets matcher vilket bidrar till våra kunders totala idrottsupplevelse. 

Sportslig utveckling
En ny sportsliga organisation sätter sin prägel på utvecklingen i hela föreningen, vilket ska omfatta såväl representationslag som junior- och ungdomslag.