• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Idag 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan

Jubileumsboken om IK Oskarshamn

10 september 2019 20:12

Trycksvärtan har knappt torkat och alla fantastiska eldsjälar som har bidragit med massor med bilder, gamla artiklar, minnen, siffror och gött innehåll har knappt hämtat sig efter en lång process som nu har lett fram till hela 448 sidor av ren och skär kärlek till IK Oskarshamn.


  • Det känns helt ovärderligt att tillsammans med alla inblandade äntligen ha nått i mål med att samla Oskarshamns fina hockeyhistoria i ett dokument, säger Martin Åkerberg.

Jubileumsboken innehåller det mesta den hockeyintresserade önskar sig. Du kommer att kunna läsa om färgstarka spelarporträtt av bland annat Peter Ekroth, Skeeter Moore, Fredric Jaensson och Joakim Roth.

  • Att ha boken klar till säsongspremiären var en önskan, men när vi drog igång arbetet så var det absolut inte en självklarhet att vi skulle hinna få den klar, säger Martin Åkerberg. Det känns fantastiskt att vi kan erbjuda den till alla hockeyälskare lagom till säsongspremiären. Det här kommer att bli årets julklapp, utan tvekan!

På lördag 14 september klockan 10-14 kan du skaffa ditt exemplar på ICA MAXI Oskarshamn där du även får träffa några av IK Oskarshamns tidigare hockeyhjältar och prata minnen och få din bok signerad.

Köp ditt exemplar av Jubileumsboken här: IK Oskarshamns jubileumsbok kostar 349 kronor och finns att köpa i Be-Ge Hockey Centers shop, på ikoshop.se samt på ICA MAXI Oskarshamn.