• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt

Jubileumsboken om IK Oskarshamn

10 september 2019 20:12

Trycksvärtan har knappt torkat och alla fantastiska eldsjälar som har bidragit med massor med bilder, gamla artiklar, minnen, siffror och gött innehåll har knappt hämtat sig efter en lång process som nu har lett fram till hela 448 sidor av ren och skär kärlek till IK Oskarshamn.


  • Det känns helt ovärderligt att tillsammans med alla inblandade äntligen ha nått i mål med att samla Oskarshamns fina hockeyhistoria i ett dokument, säger Martin Åkerberg.

Jubileumsboken innehåller det mesta den hockeyintresserade önskar sig. Du kommer att kunna läsa om färgstarka spelarporträtt av bland annat Peter Ekroth, Skeeter Moore, Fredric Jaensson och Joakim Roth.

  • Att ha boken klar till säsongspremiären var en önskan, men när vi drog igång arbetet så var det absolut inte en självklarhet att vi skulle hinna få den klar, säger Martin Åkerberg. Det känns fantastiskt att vi kan erbjuda den till alla hockeyälskare lagom till säsongspremiären. Det här kommer att bli årets julklapp, utan tvekan!

På lördag 14 september klockan 10-14 kan du skaffa ditt exemplar på ICA MAXI Oskarshamn där du även får träffa några av IK Oskarshamns tidigare hockeyhjältar och prata minnen och få din bok signerad.

Köp ditt exemplar av Jubileumsboken här: IK Oskarshamns jubileumsbok kostar 349 kronor och finns att köpa i Be-Ge Hockey Centers shop, på ikoshop.se samt på ICA MAXI Oskarshamn.