• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Forwardstalangen signar A-lagskontrakt

11 december 2018 11:29
HERR

18-årige forwardstalangen Eddie Levin kan numera kalla sig A-lagsspelare på riktigt. Sportchef Per Kenttä har signerat ett A-lagskontrakt med den unge forwarden som säkrar upp honom till och med säsongen 2020/2021.


Vimmerbysonen Eddie Levin kan numera titulera sig A-lagsspelare. Den 18-årige talangen gör sin tredje säsong i IK Oskarshamn och är inne på sitt sista år på föreningens hockeygymnasie. Redan som 16-åring debuterade han i J20-laget och har en bra och stabil poängskörd genom sina säsonger, med ett extra plus för årets säsong där Levin på 13 matcher noterats för lika många mål och sju assist.

Under sommaren var han med och fystränade med A-truppen och har såhär långt även noterats för 19 matcher i HockeyAllsvenskan. Och fler ska det bli. Nu har Levin kritat på ett A-lagskontrakt som gäller för resten av säsongen och ytterligare två år – till och med säsongen 2020/2021.

Per Kenttä:
– Eddie har verkligen tagit flera kliv på kort tid och visat att han har god potential att etablera sig in i A-lagshockeyn med IK Oskarshamn. I grunden är han en offensiv och skridskoskicklig forward men räds heller inte för att jobba hårt, vara jobbig och smälla på oavsett vilket namn som står på motståndarens rygg.

Eddie Levin:
– Det känns skitkul att klubben och staben tror på mig. Jag fick en bra chans redan i somras med bra träning och känner att det gett resultat. Att jag skulle få vara med såhär pass mycket när serien väl var igång har varit långt över förväntan. Jag är glad och stolt över chansen jag fått här nu och ska göra allt för att ta den.