• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

12 januari – ny fest för klubbens historia

13 december 2018 13:09
EVENEMANG

Förra säsongen premiärade Nostalgifesten. En fest där vi samlade kända ansikten från förr, pratade gamla härliga minnen och även valde in våra två första profiler till IK Oskarshamns Wall of Fame. Nu ser vi till att göra det igen.


Det var en kväll för klubbens historia i allmänhet och för Göran Martinsson och Mikael Ekström i synnerhet. En fest och reunion för klubbens historiskt största ansikten, profiler och eldsjälar. Och nu vill vi återigen samla alla härliga personligheter som varit en del av föreningens förflutna.

Om drygt ett år, våren 2020, firar föreningen 50 år. Det började vi uppmärksamma redan förra säsongen. Och den 12 januari är det dags att göra det igen.

Vad är Nostalgifesten?
Aftonen är en tillställning där vi samlar gamla A-lagsspelare och A-lagsledare från tidigare generationer av IK70 och IK Oskarshamn, men också utvalda från till exempel tidigare styrelser. Vi samlas i Arenarestaurangen i Be-Ge Hockey Center klockan 15:45 där det sedan serveras såväl förrätt (16:15) som huvudrätt (16:45). Festen fortsätter därefter i Supporterbaren innan det sedan är dags för hockeymatch på isen, när IK Oskarshamn tar emot Västerås IK med matchstart 18:00. Men innan dess väntar en hyllningsceremoni där också ytterligare en profil ska väljas in i IKO:s Wall of Fame.

Nytt för i år – veteranmatch mot Nybro
Den här säsongen kan vi med glädje även presentera att det kommer att spelas en veteranmatch i Be-Ge Hockey Center mot Nybro Vikings. Veteran bedöms man vara från 45 år. Matchen drar preliminärt igång 14:00 och spelas 2x20 minuter.

Efterfest hos Badholmen
Efter matchen, cirka 20:15, tar vi klivet upp i Arenarestaurangen där vi får ta del av intervjuer, eftersnack och efterfest. Men det tar inte slut där. Minglet bussas sedan kostnadsfritt vidare ner till härliga Badholmen cirka 22:00 där vi avslutar en kanonkväll.

Anmälan och vidare information
Är du en av profilerna från föreningens A-lagshockey, eller satt du med i föreningens huvudstyrelse under 80-talet? Oavsett vilken koppling du haft till vår A-lagshockey så hoppas vi att du vill komma på Nostalgifesten.

Ta kontakt med Patrik Schavon på [email protected] eller ring 0491-38 22 01 för att anmäla dig. Anmälan görs senast 3 januari.