"Riktigt taggad på att dra igång"
Publicerad: 2018-07-02
HERR
Målvaktsparet till den kommande säsongen är spikat sedan en tid tillbaka. Fjolårssuccén Christoffer Rifalk kamperar kommande säsong tillsammans med juniorlandslagskeepern Adam Åhman som lånas in från HV71. Han är också först ut i sommarens "Sommarstatus med...".

SÄKRA DIN PLATS TILL SÄSONGEN – BOKA SÄSONGSKORT!

Hur har sommaren varit så här långt?
– Sommaren har varit bra. Jag har varit i Jönköping och kört på med HV hela sommaren men även hunnit med att gå klart skolan och ta studenten vilket var sjukt roligt.

Vad hittar du helst på under semestern?
– Nu under semestern spelar jag som många andra helst golf. Jag är nybörjare och ingen Tiger Woods riktigt än men tycker det är riktigt skoj i alla fall så det är en bra början.

Har du något smultronställe du alltid försöker besöka under sommaren?
– Har inget riktigt smultronställe, men Västerviks skärgård är suveränt på sommaren så där försöker jag spendera lite tid.

Vilken är din bästa semesterresa?
– Grekland gillar jag starkt, vi var där med familjen för någon sommar sedan och det var ett perfekt resemål.

Hur går det med träningen?
– Träningen rullar på fint, som sagt så har jag gnuggat på med HV fram till förra veckan, och jag och Rifalk var uppe i Luleå på ett målvaktsläger och körde. Nu väntar några veckor egenträning innan vi drar igång.

Återsamling den 30 juli, vad ser du mest fram emot?
Det jag ser fram emot mest är att träffa laget och hela föreningen då jag inte vart nere ännu, men också riktigt taggad på att gå på is och sparka igång säsongen.

Vem av dina lagkamrater tycker du ser mest spännande ut inför säsongen och varför?
Som sagt så har jag inte träffat gubbarna ännu men jag känner Filip Sveningsson sedan HV-tiden. Han tycker jag känns spännande för om jag känner han rätt har han inte legat på latsidan i sommar.

IK Oskarshamn Göran Svenson