Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt

Biljettinformation till kommande matcher

18 januari 2022 16:30

Med anledning av nya restriktioner som träder i kraft 19/1 har vi möjlighet att dela upp Be-Ge Hockey Center i två olika sektioner med separata entréer och kan därmed uppnå en publikkapacitet på ca 700 åskådare per match.


Med anledning av detta vill vi informera om att nedanstående gäller vid kommande tre hemmamatcher mot Brynäs 20/1, Frölunda 22/1 och Växjö 27/1:

Säsongskortsinnehavare

Inga ordinarie biljetter eller säsongskort gäller. Privatpersoner och företag med säsongskort kommer få möjlighet att gå på varannan match så länge nuvarande restriktioner kvarstår. Nya biljetter mailas ut under veckan där det framgår vilken match och vilka platser du har blivit tilldelad.

OBS! Har du inte möjlighet att gå, vänligen meddela oss så vi kan tilldela platserna till någon annan och slipper tomma stolar.

Restaurangbokningar

Bokningar i Arenarestaurangen till dessa tre matcher gäller och mer information kommer i ett separat mail. Även i detta fall mailas nya biljetter ut.

Lösbiljetter

Alla övriga lösbiljetter gäller tyvärr inte. Även pottbiljetter räknas som lösbiljetter. Du som köpt biljett till någon av ovan nämnda matcher kommer få ett separat mail med information om återbetalning.

Aktiva spelare och ledare

Som tidigare har du som är aktiv spelare eller ledare i klubben tyvärr inte möjlighet att se a-lagets hemmamatcher under rådande restriktioner.

Vaccinationsbevis

Krav på vaccinationsbevis för personer över 18 år gäller fortfarande som tidigare. Var noga med att du utöver rätt biljett också har med vaccinationsbevis och legitimation. Om du av medicinska skäl inte får ta vaccinet så kan ett läkarintyg som styrker detta uppvisas istället.

Notera särskilt olika entréer

Med anledning av sektionsindelningen är det viktigt att du går in via den entré som står angiven på din biljetten. Följ skyltningen vid arenans huvudentré.

Frågor

Vid frågor är du välkommen att maila oss på [email protected] eller ringa till 0491-38 22 00.

/IK Oskarshamn