• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

IK Oskarshamn nattvandrar

10 juni 2020 12:00

På fredag är det äntligen dags för skolavslutning! IK Oskarshamn önskar alla sommarlovsfirare en skön sommar. Vi vill att avslutningskvällen ska kännas så trygg som möjligt och skickar därför våra bästa nattvandrare på fredag, Pontus och Emil!


– IK Oskarshamn har varit och nattvandrat förr men det var ett par år sedan. Det känns bra att vi återigen tar oss ut och träffar ungdomar och finns tillgängliga om de behöver vår hjälp, säger Arsi Piispanen som varit med och planerat IK:s bidrag till nattvandringen.

I år är det backarna Pontus Näsén och Emil Wahlberg som kommer patrullera Oskarshamn och finnas tillgängliga om det är någon som behöver hjälp under kvällen och natten.

– Vi har också varit unga och firat skolavslutningen. Det känns alltid tryggare om man vet att finns vuxna i närheten som kan hjälpa till om det är något som går snett. Förhoppningsvis kan vi bidra till en tryggare stämning på stan, säger Emil Wahlberg.

– Vi kommer vara så behjälpliga vi kan, om man exempelvis behöver hjälp med att ringa någon eller bara snacka. För oss gäller det att finnas med som ett stöd. Många av ungdomarna som är ute under kvällen är samma ungdomar som ser våra matcher vecka ut och vecka in. Det känns bra att kunna ge tillbaka lite, säger Pontus Näsén.

Nattvandringen är en del av klubbens satsning på samhällsengagemang ”Tillsammans – IK Oskarshamns i samhället” där Arsi Piispanen är anställd som projektledare.