DUAB-huset fortsätter som Guldpartner
2016-09-16

Det har blåst härliga vindar kring IK Oskarshamns och näringslivet under sommaren. Nu kan vi dessutom även presentera DUAB-huset som en av våra Guldpartner i och med deras förlängning av samarbetet med IKO. 

Mönsteråsföretaget DUAB-huset, med fokusområde på maskiner, tillbehör och reservdelar, förlänger sitt samarbete med IK Oskarshamn. Det står även klart att man tar ett rejält kliv uppåt i sitt engagemang, bland annat genom att välja storleken större på loge under säsongen 2016/2017. 
– DUAB-huset är en trogen partner till oss sedan många år och vi är otroligt glada över att de nu vill höja sitt engagemang ytterligare. Vi känner ett starkt stöd från näringslivet, säger klubbchef Martin Åkerberg. 

För DUAB-huset innebär samarbetet både representationsmöjligheter och exponering. Med sin loge är bland annat DUAB-husets Johan och David Petersson på plats var och varannan match. Utöver det har de även tillgång till Diamond Lounge, affärsnätverket Powerplay och isreklam. 
– Vi ser Be-Ge Hockey Center som ett kanonbra forum. I vår närregion är IK Oskarshamn den bästa mötespunkten. Intresset för IK bland både privatpersoner och företag här i Mönsterås är dessutom starkt. Detta är alla orsaker till varför vi finns med och jobbar tillsammans med klubben. Sedan är vi självklart allihopa här väldigt intresserade av hockeyn, säger Johan Petersson, som är delägare i bolaget tillsammans med sin bror David och pappa Tommy. 


IK Oskarshamn Viktor Ekström