• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Följ IK Oskarshamn under den historiska första SHL-säsongen – och gör det med säsongskort

Det är med säsongskort som du följer IK Oskarshamn till absolut bästa pris under hela den kommande säsongen. Oavsett om du föredrar att stå eller sitta i Be-Ge Hockey Center så är du garanterad en plats till samtliga matcher och får dessutom upp till 56% rabatt på ståplats och 36% rabatt på sittplats. Platsen har du även förtur till vid eventuellt slut- eller kvalspel. 

Betala ditt säsongskort på det sätt som passar dig bäst!

Vi erbjuder flera olika sätt att betala ditt säsongskort på. Via webben kan du välja att direktbetala med kort eller swish. Du kan även välja att betala mot faktura eller delbetalning på 3, 6 eller 9 månader. På kontoret erbjuder vi kortbetalning eller engångsfaktura. 

Förlängning

Du som hade säsongskort under senaste säsongen

Du som var säsongskortsinnehavare under förra säsongens grundserie har självklart din plats reserverad även för den kommande säsongen i SHL. Information med reservationsnummer och hur du förlänger ditt säsongskort kommer att skickas ut till dig inom kort. Ditt säsongskort finns reserverat till och med den 23 juni. 

Du förlänger på följande sätt: 

Nyteckning

Du som inte hade säsongskort under senaste säsongen

Du som inte hade säsongskort under den senaste säsongen behöver skicka in en intresseanmälan som du hittar längst ner här på sidan. Vi kommer sedan att ta kontakt med dig med platsförslag och information om hur du bokar de reserverade platserna. Är du inte nöjd med platsvalet får du självklart chans att välja någon annan plats. 

Vidare frågor kring våra säsongskort

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring våra säsongskort är du varmt välkommen att kontakta oss på 0491-38 22 00 eller [email protected] 

ALL INCLUSIVE

Detta ingår i Säsongskort All Inclusive:

  • Fritt inträde till samtliga försäsongsmatcher i Be-Ge Hockey Center
  • Grundseriens samtliga 26 matcher
  • Allt eventuellt kval- eller slutspel utan extra kostnad

Säsongskort All Inclusive är helt enkelt säsongskortet för dig som vill kunna se varenda minut ishockey i Be-Ge Hockey Center. 

Pristillägg  
Sittplats, vuxen+senior    600kr/st
Ståplats, vuxen+senior 400kr/st
Ståplats, ungdom 300kr/st
Familj, vuxen+barn 600kr/st
Familj, extra vuxen 600kr/st
Familj, extra barn 200kr/st

GRUNDSERIE

Detta ingår i Säsongskort Grundserie: 

  • Grundseriens samtliga 26 matcher
  • Förtur vid eventuellt kval- och slutspel

Detta är säsongskortet för dig som vill göra det enkelt – en sitt- eller ståplats i grundserien och sedan ha förtur vid eventuellt vidarespel. I så god tid som möjligt innan kval- eller slutspel skickar vi ut information om hur du gör. 

Blue Front Support?

Du som betalat ditt medlemskap i Blue Front Support för säsongen 2019/2020 erbjuds 400 kronor rabatt på ditt ståplatskort. Erbjudandet gäller vårt vuxenpris (ord.pris 2200kr). Är du inte medlem? Bli det här >>

OBS!!

 

Säsongskorten på sittplats är för tillfället slutsålda. Kontakta oss på [email protected] om du vill ställa dig i kö vid eventuella avbokningar.