Mat & Dryck

I Be-Ge Hockey Center kan vi erbjuda dig och dina vänner, kollegor eller kunder den perfekta uppladdningen inför IK Oskarshamns hemmamatcher. Tillsammans kan ni njuta av god mat och dryck, ladda upp inför matchen, umgås och höra det allra senaste från någon av våra ledare. 

Arenarestaurangen
I populära Arenarestaurangen har vi plats för både små och stora sällskap. Där serveras "Kvällens middag" de allra flesta matcher, en middag som varierar från match till match. I Arenarestaurangen bjuds ni även på senaste nytt från en av A-lagets ledare inför varje match.  

Läs mer om Arenarestauragens erbjudande och möjligheter här...


Premium Lounge
I Premium Lounge har vi möjlighet att ta emot sällskap på 8-10 personer. Ett lite exklusivare alternativ där ni får möjlighet att sitta avskiljt och ladda upp inför matchen med en trerättersmeny. Matchen ser ni tillsammans i en av våra loger som ni hittar i direkt anslutning. 

Läs mer om Premium lounge här...


Supporterbaren
Bakom Hemmastå och sektion K finns sedan 2017 Supporterbaren – vår nya samlingsplats för alla våra supportrar. Här finns möjlighet att beställa dryck från Åbro Bryggeris sortiment men också lättare förtäring, bland annat i form av korv. Supporterbaren öppnar 1h innan match och fram tills tredje perioden börjar. 

Läs mer om Supporterbaren här...