• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Hemma
Oskarshamn
IKO
Borta
AIK
AIK

Dags att kvittera i match två

12 mars 2019 17:14
HERR

AIK vann första matchen i finalserien klart på Hovet. Nu är det ny match onsdag kväll med IKO som hemmalag. Det står 1-0 till AIK och läge för IKO att kvittera nu för att fortfarande vara med i matchserien.


Det var en tuff start i andra perioden som fällde IKO i första matchen. AIK gjorde tre mål på sex minuter och sedan ytterligare två i perioden innan Joakim Thelin fastställde slutresultatet till 5-1 mitt i slutakten.

IKO får ta med sig en stark första period och att man vann tredje samt skotten. Man stod upp bra i det fysiska spelet i första perioden och även anfallsspelet fungerade bra.

Det är som sagt bara 1-0 i matchserien oavsett resultat i matchen. Men känslan är att IKO behöver vinna sina hemmamatcher. IKO måste vinna tre matcher och AIK behöver två segrar till för att få möta Timrå i direktkval till SHL.

Matchserien går vidare med match två i ett förhoppningsvis fullsatt Be-Ge Hockey Center onsdag kväll. Sedan vänder man tillbaka till Hovet för tredje matchen på fredag.

#19 Anton Björkman är matchens profil och han finns i en videointervju längre ner i artikeln. Han missade en stor del av säsongen på grund av skada men är nu tillbaka på allvar.

Läs mer om Fristads Hockey Challenge >>

Återstående matcher i HockeyAllsvenska Finalen (bäst av fem matcher)
15 mars 19.00 AIK-IKO
17 mars 15.00 IKO-AIK (eventuellt)
19 mars 19.00 AIK-IKO (eventuellt)

Videointervjuer med Anton Björkman och Håkan Åhlund inför matchen