• Huvudsponsorer

Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Hemma
Oskarshamn
IKO
Borta
Björklöven
IFB

Lördagsmatch mot Björklöven

28 september 2018 16:00
HERR

IKO tar emot Björklöven i lördagsmatch och det skiljer bara ett mål mellan lagen efter nästan identisk start av serien. Kanadensiska nyförvärvet Alex Hutchings möter laget han levererade 26 poäng (12 mål) för på 38 matcher ifjol.


IKO började serien med två segrar, Södertälje och Västerås, men föll senast mot Pantern. För Björklöven var det omvänt, förlust i premiären mot MODO och därefter straffseger mot Vita Hästen och uddamålsvinst mot Södertälje i onsdags. Förra säsongen var det idel hemmasegrar när IKO och Björklöven möttes, dvs två segrar var i grundserien. Löven vann även hemma i Sudden i Slutspelsserien men IKO tog som bekant förstaplatsen i serien eftersom man vann övriga fyra matcher.

Joakim Thelin leder skytteligan i Allsvenskan med fyra mål, varav två matchavgörande. Victor Öhman står också på 4 poäng (1+3). Lövens Emil Lundberg är tvåa i skytteligan med 3 mål. Han har 4 poäng totalt, samma som Sebastian Selin. Mattias Granlund spelade med IKO för några år sedan och hade därefter en sejour i Karlskrona med en säsong i SHL och är nu inne på tredje säsongen i Björklöven. Även målvakten Mattias Pettersson har ett förflutet i IKO, nämligen två matcher på bänken för tre år sedan. Desto mer bekant i Oskarshamn är Lövens tränare Joakim Fagervall med tre framgångsrika år 2001-2004.

Matchens profil #90 Alex Hutchings finns i en videointervju här nedan. Det var många höjda ögonbryn när han presenterades som Supporterspelaren i slutet av juli. Alex går in på sin tredje säsong i Sverige och på två tidigare år i Björklöven har han noterats för 58 poäng (34 mål) på 89 matcher.

Videointervjuer med Alex Hutchings och Håkan Åhlund inför matchen