BILJETTINFORMATION

Vi säljer biljetter till våra matcher både på webben, hos ICA Maxi och i matchkassan vid Be-Ge Hockey Center. Köper du din biljett i förköp (senast 1h innan matchstart) får du vårt lägre förköpspris på alla biljetter. För ytterligare information om våra biljetter, kontakta kontoret.

Biljettpriser Grundserien 2017/2018

Biljettkategori Webb/Förköp    Arenaköp   
Sittplats 180kr 200kr
Sittplats, barn/ungdom (0-19 år)   Se familjebiljetter  
     
Ståplats 120kr 140kr
Ståplats, ungdom (8-19 år) 70kr 80kr
Ståplats, barn (0-7 år) Gratis Gratis


Här köper du biljetter

Via webben - Du köper enklast våra biljetter på internet, där du själv i lugn och ro kan välja plats och sedan får biljetterna mailade till dig. E-biljetten skriver du antingen ut och tar med dig till arenan, eller så visar du upp en mobilanpassad biljett direkt i din smartphone. Du vet väl om att biljetterna alltid är billigare på webben, oavsett när du köper dem? Klicka HÄR för att komma till internetbokningen. 

Hos ICA Maxi - Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till 1h innan matchstart får du förköpspris på alla våra biljetter.

Biljettkassan - I biljettkassan vid Be-Ge Hockey Center säljer vi biljetter från 1h innan match. Här gäller alltid arenaköpspriserna som är något dyrare än om du köper biljetterna i förköp. 

Familjebiljetter - McDonalds-läktaren

Vi är väldigt måna om att du och din familj ska kunna gå på ishockey allihopa till förmånliga priser. På McDonalds-läktaren, vår familjeläktare på sektion M, sitter ni i lugn och ro tillsammans med andra familjer där ni dessutom har ett Kids Corner direkt bakom sektionen. Vid köp av familjebiljetter bjuder McDonalds på Happy Meal till alla barn i sällskapet innan matchen. Visa bara upp dina matchbiljetter.

På biljetter.ikoskarshamn.se/familj kan du läsa mer om vårt familjeerbjudande samt lägga din bokning. 

Coop-biljetter

Tack vare ett starkt samarbete med Coop i Oskarshamn m.o. kan vi tillsammans med dem erbjuda dig som Coop-medlem hela 30% på sitt- och ståplatsbiljetter till grundseriens alla matcher. Observera att antalet rabatterade biljetter är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Notera också att Coop-biljetterna endast kan bokas via webben på länken nedan.

Läs mer om hur det fungerar samt lägg din bokning på biljetter.ikoskarshamn.se/coop.

Bortaklack

Sektion E är vår ståplats för bortasupportrar. Eftersom att biljetterna till bortastå främst är avsedda för gästande klubbs supporterklubb och deras arrangerande resor släpps biljetterna till bortastå inte förrän kl 08:00 dagen innan match. Biljetter till bortastå kan även köpas direkt i biljettkassan vid arenan.