IKO letar mv-tränare – Landén lämnar

15 maj 2018 10:26
HERR

Under två säsonger har Nizze Landén coachat IK Oskarshamns målvakter, haft en stor del i arbetet med video men också kombinerat IKO-uppdraget med uppdrag hos Juniorkronorna. Nu ger sig sportchef Per Kenttä ut på målvaktstränarjakt.


Välmeriterad, bred erfarenhet och stort kunnande. Det är det IK Oskarshamn fått av Nizze Landén, 51, de senaste två säsongerna. Parallellt med uppdraget i IK Oskarshamn har Landén även haft ett uppdrag hos Svenska Ishockeyförbundet där han är målvaktstränare för Juniorkronorna. Det står nu klart att Nizze Landén och IK Oskarshamn inte förlänger samarbetet ytterligare, utan att Per Kenttä ger sig ut på målvaktstränarjakt.

– Nizze har gjort stor nytta hos oss och bidragit på många olika plan med all den erfarenhet han samlat på sig under sina år. Vi tackar Nizze för de här två åren och önskar honom lycka till framöver, kommenterar sportchef Per Kenttä.

\* * *

IK Oskarshamn söker med det också efter en ny målvaktstränare. Är du rätt man för oss? Kontakta sportchef Per Kenttä på [email protected].