• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Säkra din plats – skicka in intresseanmälan

18 april 2019 16:19
BILJETT

Vill du följa oss under den kommande historiska första säsongen i SHL? Då ska du skaffa dig ett säsongskort laddat med samtliga matcher till allra bästa pris. Signa upp dig med en intresseanmälan redan nu.


Det har gått en dryg vecka sedan avancemanget till SHL, men intresset är fortsatt på topp och det trillar in mängder med frågor om säsongskorten till den kommande säsongen. Upplägget och prissättningen skissas på för fullt och vi hoppas kunna presentera allt inom de närmaste veckorna. Här kommer den mesta matnyttiga informationen samt en intresseanmälan för dig som inte haft säsongskort sedan tidigare.

Hade du säsongskort under säsongen 2018/2019?

Då kommer du självklart att ha din plats reserverad precis som tidigare. Så fort prissättningen och upplägget är spikat kommer du att få information om hur du förlänger din plats och till vilket datum du har din plats reserverad till.

Hade du INTE säsongskort under förra säsongen?

Då ber vi dig att redan nu skicka in en intresseanmälan här nedan med dina uppgifter och dina önskemål. Då ser vi till att du får all information du behöver för att kunna säkra en plats så snart som försäljningen drar igång. För den kommande säsongen vill du inte missa!