• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Hemma mot Växjö Lakers är nästa försäsongsutmaning

8 augusti 2019 12:45
HERR

IK Oskarshamn ska växla upp i både prestation och motstånd när man i säsongens andra träningsmatch tar emot smålandskollegan och seriekonkurrenten Växjö Lakers på hemmaplan fredag kväll.


För IKO blir det alltså andra matchen på tre dagar och för Växjö är det försäsongsdebut. Växjö tippas som vanligt bland topplagen och det är bortåt tio år sedan man spelade i samma serie som IKO. Senast lagen möttes i Hockeyallsvenskan vann IKO med 4-0. Växjö vann då serien och kvalade upp till SHL där man stannat sedan dess och hunnit med två SM-guld.

IKO:s huvudtränare Håkan Åhlund inför matchen:
– Vi är så klart inte nöjda med insatsen mot Nybro igår. Man är ju inte i högsta ligan bara för att det heter så utan det krävs stenhårt jobb varje dag. Vi har med oss från ifjol att det är oftast tuffare på träningarna än vad det är på match och idag var det bra fart. Det gäller att få ut mesta möjliga på match och alla killar som var med ifjol vet vad vilket hårt arbete som krävs. Men vi ligger längre fram i år om vi jämför vid samma tid ifjol.
– Imorgon mot Växjö förväntar jag mig en uppryckning, framför allt i det mentala och hur vi förbereder oss för match. Vi är i början på säsongen och vi vill se att vi tar steg dag för dag i vårt spel. Allting handlar om att tävla och att vi blir bättre och bättre. Det är jätteinspirerande att möta Växjö i någon form av derby.
– John Dahlström saknas även imorgon. Tex Williamsson ska bli pappa snart och där vet vi inte hur det blir. Ludwig Svensson Träff gjorde det bra igår och det är inte alls omöjligt att han är med igen. Det är nog så viktigt att juniorerna får känna på A-lagsspel.