Säsongare: Säkra er plats till landskampen

6 februari 2018 16:55

Tre Kronor laddar upp för VM i Danmark med två VM-förberedande landskamper på svensk mark, varav en i Be-Ge Hockey Center, innan laget beger sig till grannlandet för vidare uppladdning.


Fredagen den 6 april med matchstart 18:30 välkomnar IK Oskarshamn, tillsammans med matchvärden Elajo, Tre Kronor till Be-Ge Hockey Center för match mot Slovakien. Du som säsongskortsinnehavare får nu chansen att säkra din fasta säsongskortsplats innan biljetterna släpps till allmän försäljning - dessutom till rabatterat pris.

Säsongskortspriset är satt till 200kr/st (ord.pris 220kr) och för ståplats 100kr/st (ord.pris 120kr) och gäller för dina befintliga platser.

För att kunna garantera dig din säsongsplats behöver vi din bokning senast den 19 februari kl 12:00 - men passa på att säkra din plats redan nu.

Läs mer på http://biljetter.ikoskarshamn.se/trekronorsasong.

Biljetter för allmänheten kommer att släppas via webben och ICA Maxi den 1 mars. Mer information om detta kommer senare. Har du några vidare frågor kring biljetter till landskampen är du välkommen att kontakta oss på 0491-38 22 00 eller på [email protected].