Writeyboard ny guldpartner till IK Oskarshamn
Publicerad: 2018-06-08
MARKNAD
Förberedelserna inför den kommande hockeysäsongen pågår på alla möjliga håll inom föreningen. På kontoret pågår ett hårt jobb med marknadssidan där flera befintliga och nya samarbeten med näringslivet säkras. Under veckan har IK Oskarshamn gjort klart med en ny guldpartner – Writeyboard Europe.

Writeyboard är innovationen inom whiteboardtavlor. Idéerna kommer ursprungligen från USA men har nu äntligen nått Sverige sedan några år tillbaka. Vad sägs om självhälftande och lättflyttade taktiktavlor till hockeyrinken? Stora självhäftande whiteboardtavlor till klassrummet? Kontorsskrivbord där du skriver ner dina anteckningar direkt på bordsskrivan? Eller kanske häftigast av allt – transparent väggfärg som kan göra hela rum till en modern whiteboardtavla?

Writeyboard Europes VD Christian Tomelius:
– Vi är otroligt glada och stolta över att få rulla igång ett samarbete som kan pågå under många år. Att komma in som partner till IK Oskarshamn öppnar flera dörrar för oss och jag är övertygad om att vi genom vårt samarbete nu även komma kunna skapa många nya kontakter med intressanta företag och företagsledare, men också bygga långsiktiga relationer till flera intressanta profiler. Detta är bara början, jag känner verkligen på mig att vi har något riktigt bra på gång.

IK Oskarshamns vice klubbchef Patrik Schavon:
– Det är jättekul att kunna knyta till sig en sådan här spännande partner som Writeyboard. De har mängder av spännande produkter och våra lag fick möjligheten redan under den förra säsongen att testa på den självhäftande hockeytavlan som fick genomgående bra feedback. Av alla tänkbara vägar att gå ser Writeyboard oss som det bästa sättet att sprida och bygga varumärket och det känns väldigt roligt.

IK Oskarshamn Viktor Ekström