• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Nya riktlinjer kring barn och ungdomsbiljetter

4 oktober 2019 14:28

Vi har haft en helt fantastiskt säsongsinledning och intresset för lagets matcher är väldigt högt. För att vi ska kunna få bättre överblick över alla som rör sig i arenan informerar vi nu om våra ny riktlinjer kring biljetthanteringen.


Till att börja med vill vi tacka alla er som kommit och sett våra inledande matcher på klubbens första SHL-säsong! Att ni är så många hockeytokiga i Oskarshamn ställer högre krav på oss som förening och arrangör. Att arenan ska vara säker och kännas trygg är av högsta prioritet för oss.

Därför har vi tagit beslut om nya riktlinjer för hanteringen av barnbiljetter, för att få större överblick över antalet personer i arenan under match. Vi började med att ställa krav på att samtliga inpasserande behövde visa giltig biljett. Vi kom snabbt fram till att barn 0-7 år som tidigare gått in gratis hamnade i kläm, eftersom vi inte kunde garantera att de kom in på matcherna där vi har slutsålt, vilket vi har haft under tre av fyra matcher som vi har spelat hemma.

Barn (0-5 år) och ungdomar (6-17 år) har rabatterat pris för att komma in i arenan under match. En barnbiljett 0-5 år kostar 25 kronor och barnet kan då sitta i vuxens knä alternativt på ståplats. Ungdomar 6-17 år betalar 70 kronor för en förköpsbiljett och 90 kronor i biljettkuren före match. Ungdomsbiljetten gäller på ståplats. Alla barn och ungdomar måste ha en biljett för att komma in i arenan. Barn 0-10 år måste av säkerhetsskäl vara i vuxet sällskap, samtliga i sällskapet ska ha giltig biljett.

Läs mer om våra barnbiljetter på https://www.ikoskarshamn.se/ga-pa-match/biljettinformation