• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Nya riktlinjer kring barn och ungdomsbiljetter

4 oktober 2019 14:28

Vi har haft en helt fantastiskt säsongsinledning och intresset för lagets matcher är väldigt högt. För att vi ska kunna få bättre överblick över alla som rör sig i arenan informerar vi nu om våra ny riktlinjer kring biljetthanteringen.


Till att börja med vill vi tacka alla er som kommit och sett våra inledande matcher på klubbens första SHL-säsong! Att ni är så många hockeytokiga i Oskarshamn ställer högre krav på oss som förening och arrangör. Att arenan ska vara säker och kännas trygg är av högsta prioritet för oss.

Därför har vi tagit beslut om nya riktlinjer för hanteringen av barnbiljetter, för att få större överblick över antalet personer i arenan under match. Vi började med att ställa krav på att samtliga inpasserande behövde visa giltig biljett. Vi kom snabbt fram till att barn 0-7 år som tidigare gått in gratis hamnade i kläm, eftersom vi inte kunde garantera att de kom in på matcherna där vi har slutsålt, vilket vi har haft under tre av fyra matcher som vi har spelat hemma.

Barn (0-5 år) och ungdomar (6-17 år) har rabatterat pris för att komma in i arenan under match. En barnbiljett 0-5 år kostar 25 kronor och barnet kan då sitta i vuxens knä alternativt på ståplats. Ungdomar 6-17 år betalar 70 kronor för en förköpsbiljett och 90 kronor i biljettkuren före match. Ungdomsbiljetten gäller på ståplats. Alla barn och ungdomar måste ha en biljett för att komma in i arenan. Barn 0-10 år måste av säkerhetsskäl vara i vuxet sällskap, samtliga i sällskapet ska ha giltig biljett.

Läs mer om våra barnbiljetter på https://www.ikoskarshamn.se/ga-pa-match/biljettinformation