Hockeyfest till förmån för ungdomsverksamheten!
Publicerad: 2019-11-25
Idag måndag klockan 10.00 släpper vi biljetterna till Hockeyfesten 18 januari. Det är tredje året i rad vi arrangerar Hockeyfesten, den här gången står Leksands IF för motståndet hemma i Be-Ge Hockey Center.

Hockeyfesten är en klassisk enkronasmatch och den genomförs tillsammans med våra samarbetspartners samt privatpersoner som betalar 1 kr eller mer för varje åskådare som kommer till matchen den 18nde januari. Överskottet från den här matchen kommer att användas för att erbjuda avgiftsfri träning för alla våra ungdomslag under säsongen 2020/2021.

BILJETTER

Alla biljetter (ståplats som sittplats) är gratis och du betalar endast en serviceavgift (25kr) utöver biljettpriset (0kr). Serviceavgiften är 25kr per biljett. Vi har inga familjepaket att erbjuda till den här matchen. Samtliga inpasserande oavsett ålder måste uppvisa giltig biljett till Hockeyfesten. Biljetterna hittar du här>>>

NI SOM HAR SÄSONGSKORT

Är du säsongskortsinnehavare är den här matchen ingen skillnad mot andra matcher (förutom att du förhoppningsvis har mycket mer människor runt omkring dig). Du har givetvis tillgång till din egen plats under hela matchen.

VILL DU VARA MED PÅ ENKRONASUTMANINGEN? Kontakta gärna Therése Elofson på telefon 073-330 07 19 eller e-post [email protected].

Petra Gustafsson