J20 föll i Sudden
Publicerad: 2019-11-16
junior
IKO J20 hade ledningen två gånger i hemmamatchen mot Kungälv men föll till slut i förlängning med 3-4. Målskyttar i hemmalaget Herman Ärleskog, Fabian Samuelsson (bilden) och Robin Ericsson.

Hemmalaget tog ledningen efter sex minuter genom Herman Ärleskog men fyra minuter senare hade gästerna vänt till 1-2. IKO kvitterade och återtog ledningen i andra perioden genom mål av lagkaptenen Fabian Samuelsson med sitt femte för säsongen och Robin Ericsson med sitt fjärde. Båda målen i power play. Med fem minuter kvar av ordinarie tid lyckades Kungälv kvittera och sedan avgöra en dryg minut in i förlängningen.

IKO är på femte plats med fyra poäng upp till play off-strecket. Nästa vecka blir det två matcher, Dalen hemma på tisdag och Borås borta på fredag.

IK Oskarshamn - Kungälvs IK 3-4 (1-2, 2-0, 0-1, 0-1)
06.21 1-0 Herman Ärleskog (Fabian Samuelsson, Olle Engqvist)
09.25 1-1 Markus Larsson (Emil Haag, Joel Wiklund)
10.16 1-2 Kevin Casperson (Eric Österman, William Hellring)
31.37 2-2 Fabian Samuelsson (Herman Ärleskog, Robin Ericsson), spel 5 mot 4
38.44 3-2 Robin Ericsson (Casper Andersson Marin, Johannes Lundberg), spel 5 mot 4
55.09 3-3 Kevin Casperson
61.21 3-4 Kevin Casperson (Joel Wiklund, Jacob Müller)
Skott: 42-32 (13-10, 20-8, 9-13, 0-1)
Utvisningar: IKO 3x2, Kungälv 4x2
Domare: Daniel Söderberg