Omröstning: Hjälp oss utse årets spelare

7 mars 2017 16:46

Den 18 mars arrangerar vi klubbens första Hockeygala någonsin. En rad priser ska delas ut och viktiga personer ska hyllas. Nu har du din chans att påverka ett av våra pris när våra supportrar får chansen att utse sin "årets spelare".


I samband med den första upplagan av Hockeygalan har nu ni supportrar möjlighet att vara med och rösta fram den spelare som ni tyckt varit lagets viktigaste under säsongen 2016/2017.

Vår galajury har tagit fram sex kandidater. Nu har du din chans att göra din åsikt hörd. Vilken spelare hade enskilt den största betydelsen för IK Oskarshamn under säsongen 2016/2017? Ta chansen och rösta fram den spelare du vill ge "Årets spelare". Rösta här ute till höger.

Juryns kandidater:

#7 Nicolas Deschamps - "Blev den viktiga offensiva kugge som man hoppades på, stod för flera fina mål och stundtals en avgörande pjäs i slutet av matcherna. Vem glömmer till exempel hans sena kvittering mot Almtuna?"

#14 Jonas Liwing - "Spelat otroligt mycket hela säsongen och varit stabil såväl offensivt som defensivt. Hamnade till slut på 22 poäng från sin backposition, varav hela 13 av dessa i powerplay. En notering som gör honom till lagets bästa powerplayspelare"

#17 Jonas Engström - "Två av sex mål under säsongen var matchavgörande. En fantastisk kapten både på och utanför isen. Jobbar stenhårt i varje byte, delar ut mängder av tacklingar och alltid rakt på mål. Otroligt viktig spelare i det tysta"

#39 Victor Svensson - "Klev tidigt in som lagets ledande center och hittade en härlig kemi med Manuel Ågren och Nicolas Deschamps. Gör sin poängbästa säsong i HockeyAllsvenskan, men har inte tummat på det hårda jobbet. Fortsatt skicklig defensivt, bäst plus/minus i laget och många täckta skott"

#55 Tom Linder - "Hemvändare och lagpappa som hade en lite tyngre inledning på säsongen, men klev upp och blev så viktig defensivt som alla hoppades på. Stor och trygg back som sprider lugn i gruppen såväl på som utanför isen"

#62 Manuel Ågren - "Blommat ut som en av seriens bättre offensiva spelare och vann både interna skytte- och poängligan. Noterades totalt för 20 mål och 18 assist. Dessutom fyra matchvinnande mål, även det bäst i laget. Utvecklingskurvan pekar spikrakt uppåt"

Omröstningen pågår fram till onsdagen den 15 mars kl 23:59.

Har du ännu inte säkrat din plats till Hockeygalan? Läs mer om galan samt hur du bokar genom att klicka HÄR.