Buda hem signerad Oscar Engsund-replica

4 januari 2019 15:23
AUKTION

Nu är det bara två dagar kvar till söndag och Säsongens viktigaste match i Be-Ge Hockey Center. Och nu dyker ytterligare en Oscar Engsund-auktion upp på IK Oskarshamns Traderakonto. Nu kan en officiell Luleå-matchreplica, signerad av Oscar, bli din.


Oscar Engsund är vår främste IK-produkten just nu. Han står noterad för 150 matcher i HockeyAllsvenskan med moderklubben och husserar sedan tre säsonger tillbaka i SHL där han idag är en tongivande back i topplaget Luleå Hockey. Idag spetsar vi till våra auktioner och vår insamling "Säsongens viktigaste match" till förmån för Barncancerfonden ytterligare.

Tidigare i veckan dök det upp ett Oscar Engsund-kit med en signerad och matchanvänd klubba samt en signerad puck upp. Idag trillade näsa Engsund-paket in och har nu hamnat på Tradera. Nu får du chansen att buda en officiell Luleå Hockey-replica, signerade av vår egen Oscar Engsund. Samtliga intäkter från auktioner går självklart oavkortat till Barncancerfonden.

Var med och buda och bidra samtidigt till vår insamling som vi hoppas ska nå totalt 100.000 kronor på söndag. IK Oskarshamn möter MODO Hockey i Be-Ge Hockey Center.

Du hittar alla IK Oskarshamns auktioner här >>