• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

SHL och Statnet söker statistikoperatörer

13 juni 2019 16:07
SHL

Vi söker nu dig som vill stärka vårt team som jobbar med att rapportera statistik från IK Oskarshamns hemmamatcher i SHL. Ligans statistikpartner Statnet projektanställer två stycken huvudansvariga statistikoperatörer.


För att fylla shl.se med statistik behövs duktig personal och i o m att Oskarshamn gått upp i SHL så behöver Statnet nu rekrytera statistiker till lagets hemmamatcher. Älskar du ishockey och känner att du passar in på profilen, sök idag!

All statistik registreras direkt av 7-8 personer på varje arena. Två av dessa personer är projektanställda av Statnet och ansvarar för verksamheten, övriga personer bidrar klubben med.

Arbetet ska ses som ett extraarbete och är lämpligt för studerande på högskola eller de som har så stort intresse för ishockey eller den lokala klubben att det på matchdagar kan gå före ordinarie arbete.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att sköta statistikinmatning, vara platschef i statistikteamet, hjälpa till med rekrytering av klubbens statistikpersonal, planera så att det finns personal på varje match, se till att folk är i tid, rigga utrustning, kontrollera och underhålla statistikdatorer med mjukvara samt rapportera till ansvariga på Statnet.

Profil
Vi söker dig som; är seriös och noggrann, har ett genuint hockey- och sportintresse, gärna ägnar din lediga tid till att surfa statistik, har god datorvana, har koll på hemmanätverk och bor i Oskarshamnsområdet. Du får gärna ha varit tränare, domare, ha spelat eller fortfarande spelar ishockey. För att kunna utföra arbetet krävs att man är på plats 2-3 timmar innan matchstart beroende på vilken roll man får.

Ersättning
Timlön

Svar
Ansökan ska vara inne senast torsdag 20 juni och lämnas på e-post: [email protected] Ange referens grafikoperatör. Intervjuer planeras till slutet av juni och under augusti månad.