Monera utökar samarbetet – blir guldpartner
Publicerad: 2018-06-19
MARKNAD
Arbetet med föreningens marknadssida fortsätter i rask takt. Flera nya partners är redo för engagemang och flertalet befintliga partners väljer att utöka och fördjupa sina samarbeten. Under veckan har det blivit klart att Monera Resurspartner numera är guldpartner till IK Oskarshamn.

Monera Resurspartner, med huvudkontor i Västervik, utökade i september 2016 med ett kontor i Oskarshamn där verksamheten väldigt snabbt tog fart och fortsätter att utvecklas. Sedan starten i Oskarshamn har Monera varit partner till IK Oskarshamn och inför kommande säsong tar företaget ytterligare ett kliv i sitt engagemang genom att bli guldpartner till klubben. Monera kommer genom det nya avtalet även att synas på a-lagets hjälmar.

– I takt med att Monera Resurspartner hela tiden växer och blir större känns det helt rätt att vi numera även är guldpartner till IKO. Dessutom är Affärsnätverket Powerplay en bra samlingsplats där vi kan ”hänga” tillsammans med övriga partners, säger Niclas Olsson, Moneras platschef i Oskarshamn.

– Monera Resurspartner är det självklara konsult-, rekryterings- och bemanningsföretaget i Oskarshamn, därmed är det ju självklart att vi sponsrar en stor publiksport som ishockey. IK Oskarshamn levererar både på plan och i arenan, vi är mycket nöjda med samarbetet hittills. Det händer mycket om och kring IK Oskarshamn, precis som det gör hos Monera; fart och fläkt och det gillar vi samtidigt som arenan är en utmärkt mötesplats för att ta med våra anställda och träffa alla våra kunder. Dessutom är det riktigt härliga derbymöten mot Västerviks IK som gynnar alla, säger Monera Resurspartners VD Michael Gross.

IK Oskarshamns klubbchef Martin Åkerberg gläds åt det nya avtalet med Monera Resurspartner och det stora intresset som finns kring klubben.

– Vi ser frukten av ett långsiktigt arbete att stabilisera och utveckla klubben, både kommersiellt och sportsligt. Monera Resurspartner är ett i raden av flera företag som just nu väljer att fördjupa samarbetet med IK Oskarshamn eftersom klubbens verksamhet skapar stor affärsmässig nytta för våra partners. Jag ser väldigt mycket fram emot den fortsatta resan med Monera Resurspartner, ett piggt och vaket företag som vi vill utvecklas tillsammans med, avslutar Åkerberg.

IK Oskarshamn Viktor Ekström