IK Oskarshamn presenterar: Vinterns två julshower

9 november 2017 09:28

IK Oskarshamn kan efter förra julens succé i "Jukebox" med glädje presentera nya koncept för krogjulshower den här vintern. Vi kan till i år även ge er två olika men ack så bra teman - en magisk julkväll och en musik- och dansuppsättning.


Christmas Stars med Show Sisters, lördagen den 9/12 Från producenten av fjolårssuccén Jukebox kan vi till i år ge er minst lika färgsprakande kväll med musik som vi alla känner igen. Det blir musik och dans från fyra duktiga artister som ger en härlig musikalisk resa genom de stora musikaliska årtiondena.

Magic Christmas med Daniel Kane, fredagen den 15/12 Han är känd från sin finalplats i TV4:s "Talang" men har en gedigen karriären som magiker bakom sig. Han finns med hela kvällen, från början till slut, och kommer att variera sina illusioner mellan stora scentrick och magi i dina händer enda framme vid bordet. Tillsammans med Daniel Kane kommer vi även ha en trubadur på plats under både mingel och middag som håller stämningen på topp. Varmt välkomna till en kväll med storslagen underhållning.

Pris: 595kr/person exkl moms (697kr/person inkl moms)
Ingår gör julshow, fördrink och trerättersmiddag.

Har du några frågor? Eller vill du lägga en bokning? Maila oss på [email protected] eller ring 0491-38 22 00.