Supporterstödet - hjälp oss att spetsa laget

19 april 2017 14:32

Fjolårets "Supporterspelaren" blev en succé med över 100.000 kronor i intäkt, något som möjliggjorde värvningen av Jonas Liwing. Nu lanserar vi en ny insamling - "Supporterstödet". Var med och spetsa den totala spelarbudgeten.


Inför den förra säsongen lanserade IK Oskarshamn projektet ”Supporterspelaren”. Ett projekt som skulle delfinansiera ett spetsförvärv lagom till laget skulle gå på is i augusti. Uppslutningen från IKO:s supportrar visade sig väldigt stort och totalt samlades över 100.000 kronor in, vilket möjliggjorde värvningen av Jonas Liwing.

Nu väljer vi att redan i april lansera en uppföljare av projektet – ”Supporterstödet”. Samtliga intäkter kommer att gå till sportchef Per Kenttäs spelarbudget och möjliggöra värvningar till laget under säsongen 2017/2018. Med det kan du också ge laget ännu större möjlighet till att vara med och slåss i toppen av HockeyAllsvenskan.

Till den här säsongen vill sportchef Per Kenttä inte öronmärka pengarna till någon specifik spelare på förhand.
– Jag tycker inte att man får ut full effekt av en sådan här insamling om man öronmärker pengarna redan på förhand. Vi ska hålla koll på marknaden och ha en reserv till något alldeles extra som är utöver den ordinarie budgeten, säger han.

Den nya treårsplanen säger att laget ska vinna HockeyAllsvenskan säsongen 2019/2020. Nu har du en möjlighet att hjälpa oss ett par steg på vägen genom att spetsa laget.

Gå till insamlingssidan här >>

Läs mer om föreningens nya treårsplan här >>