• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Team 05 gick obesegrade till DM-final

9 december 2018 19:51
Ungdom

IKO Team 05 har vunnit sin serie och i helgen gick man vidare till final i U14-DM efter idel segrar i semifinalspelet på hemmaplan. Finalen spelas mot Troja/Ljungby i Alvesta på lördag. Vi summerar helgen för våra junior- och ungdomslag.


IKO J20 vann på lördagen borta mot Skövde med 5-2. Målskyttar Filip Ljungdahl (2), Ondrej Sisolak, Fabian Samuelsson och Eddie Levin. Laget är på fjärde plats med sju poäng upp till play off och möter härnäst Halmstad, som är precis före, hemma på lördag.

J18 har spelat klart grundserien i J18 Elit och slutar 7:a. Sista matchen var mot Rögle borta på söndagen, förlust 8-5. Målskyttar Charlie Björklund två mål, hans nionde och tionde, samt John Rådeström Engström, Jakob Pettersson och Oskar Hallqvist. Laget fortsätter efter jul med spel i fortsättningsserien.

Team 03 som spelar i A1 var spellediga i helgen och har sin sista match innan jul på lördag hemma mot Alvesta. Man kommer att sluta tvåa i serien. Team 03 gick inte vidare i U16-DM i Växjö på söndagen. Det blev tre förluster, Troja/Ljungby 2-3, Nässjö 1-3 och Växjö 1-4.

Team 04 i A2 var också spellediga i helgen. Man spelar sina tre sista matcher nu i veckan. Först en viktig streckmatch borta mot Kallinge/Ronneby på onsdag, hemma mot Växjö på fredag och avslutar borta mot tabelltvåan Troja/Ljungby på söndag. Team 04 spelade U15-DM i Nässjö på lördagen och föll i alla tre matcherna, Alvesta 1-3, Nässjö 2-4 och HA 74 2-6.

Team 05 har avslutat seriespelet som seriesegrare i B1. Slutspelet inleds med hemmamatch mot Troja/Ljungby på lördag. På söndagen spelade Team 05 semifinalspel i U14-DM på hemmaplan. Där blev det först 6-1 mot Eksjö, vilket följdes upp med 3-0 mot Nässjö. I den tredje och sista matchen blev det seger med 2-0 mot Växjö och därmed gick man obesegrade genom semifinalspelet och tog sig enkelt vidare till finalspel efter mycket bra insatser av alla spelare. Nu blir det finalrepris mot Troja/Ljungby på lördag i Alvesta. Ifjol vann IKO finalen med 6-4.

Team 06 vann sin grundserie i B2 och har inlett slutspelet. På lördagen spelade man i U13-DM i Gislaved. Det blev två segrar, 3-2 efter förlängning mot Växjö och 5-2 mot Gislaved, följt av förlust med 9-1 mot HV 71. Det räckte tyvärr inte till finalavancemang.

Team 07 som spelar i C1 har en match kvar innan jul, borta mot Vimmerby på lördag.

Team 08 i C2 spelar borta mot Västervik på söndag.

Team 09 har haft en tuff helg med lördagsmatch hemma mot Kalmar och därefter poolspel på söndagen i Västervik med matcher mot två lag från Västervik och ett från Virserum.

Länk till resultat, tabell och statistik i J20 Elit Södra >>

Länk till resultat, tabell och statistik i J18 Elit Södra >>

Läs om våra juniorlag under Junior

Länk till resultat, tabell och statistik i Småland >>

Läs om våra lag under Ungdom