Biljettinformation inför Playoff vs Leksand

19 mars 2018 08:18

IK Oskarshamn segrade i Slutspelsserien och laget är nu klart för nästa steg i kvalstegen. IKO ställs mot Leksands IF i en bäst av tre-serie som spelas borta, hemma, borta. Hemmamatchen i Be-Ge Hockey Center spelas torsdagen den 22 mars kl 19:00.


BILJETTSLÄPP: Måndag 19 mars kl 12:00

Biljettpriser Playoff till Direktkval

Priskategori Webb/Förköp Arenaköp på plats
Sittplats 200kr 200kr
Sittplats, barn/ungdom (0-19 år) Se familjebiljetter 100kr
Ståplats 120kr 140kr
Ståplats, ungdom (8-19 år) 70kr 80kr
Ståplats, barn (0-7 år) Gratis Gratis

Fastställda spelomgångar:
Tisdag 20 mars 19:00 Leksands IF - IK Oskarshamn
Torsdag 22 mars 19:00 IK Oskarshamn - Leksands IF
Ev. Lördag 24 mars 14:45 Leksands IF - IK Oskarshamn
Med reservation för eventuella ändringar.

Här köper du biljetter

Via webben - Du köper enklast våra biljetter på internet, där du själv i lugn och ro kan välja plats och sedan får biljetterna mailade till dig. E-biljetten skriver du antingen ut och tar med dig till arenan, eller så visar du upp en mobilanpassad biljett direkt i din smartphone. Klicka HÄR för att komma till internetbokningen.

Hos ICA Maxi - Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till 1h innan matchstart får du förköpspris på alla våra biljetter.

Biljettkassan - I biljettkassan vid Be-Ge Hockey Center säljer vi biljetter från 1h innan match. Här gäller alltid arenaköpspriserna som är något dyrare än om du köper biljetterna i förköp.

Familjebiljetter - McDonalds-läktaren

På McDonalds-läktaren, vår familjeläktare på sektion M, sitter ni i lugn och ro tillsammans med andra familjer till ett förmånligt pris. Under slutspelet betalar du endast 200kr för en vuxen + ett barn. Kombinera antalet vuxen- och barn-biljetter efter behov. Vid köp av familjebiljetter bjuder McDonalds på Happy Meal till alla barn i sällskapet innan matchen. Visa bara upp dina matchbiljetter.

biljetter.ikoskarshamn.se/familj kan du läsa mer om vårt familjeerbjudande samt lägga din bokning.

Angående dig med ett privat säsongskort

För att förtydliga den informationen som gått ut sedan tidigare: Du som har köpt säsongskort sedan tidigare behåller självklart din plats över hela IK Oskarshamns kvalspel. Det innefattar Slutspelsserien, Playoff till Direktkval samt ett eventuellt Direktkval till SHL. I enlighet med den information som gått ut sedan tidigare så faktureras förlängningarna i samband med säsongsslut.