• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Slovakiske backen Oliver Fatul landslagsuttagen

31 oktober 2018 10:29
JUNIOR

Han är ny i IK Oskarshamns juniororganisation för den här säsongen. Och nu är han även landlagsuttagen. 16-årige Oliver Fatul, som varit bofast i IKO:s J20-lag den här säsongen, är uttagen till Slovakiens U17-landslag.


Slovakiske backen Oliver Fatul, som fyllde 16 år så sent som i augusti, är ett av nyförfärven till IK Oskarshamns juniorverksamhet den här säsongen. Fatul kom då från Malmö Redhawks där han de senaste två säsongerna mestadels spelat U16-hockey på högsta nivå. Till den här säsongen flyttade han med sina slovakiska kompisar Nicolas Korbel och Ondrej Sisolak till Oskarshamn.

Såhär långt har det mestadels blivit spel i IK Oskarshamns J20-lag där han noterats för åtta matcher, tre poäng (1+2) samt noterar +7. Nu får slovaken chansen att visa upp sig även på den internationella scenen.

På söndag reser han hem till Slovakien för att samlas med det slovakiska U17-landslaget som sedan ska spela en fyrnationsturnering i tyska Füssen den 9-11 november. För motståndet står Tyskland och Schweiz samt Frankrikes U18-landslag.