• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

IKO gör förändringar på ledarsidan i J18

23 januari 2019 14:41
JUNIOR

IK Oskarshamn förändrar tränarstaben i föreningens J18-lag med omedelbar verkan. Andreas Schultz kommer in som ny huvudtränare resterande del av säsongen.


IK Oskarshamns J18-lag spelar i landets högsta serie, J18 Elit, och hade en fin höstsäsong och slutade sjua i tabellen. Efter jul har det gått tyngre och hittills har laget fyra förluster i fortsättningsserien.

Som en följd av den tunga starten i fortsättningsserien har lagets tränarduo, Viktor Fredén och Michael Larsson, på egen begäran lämnat sina uppdrag. Som ny huvudtränare kommer Andreas Schultz in för resten av säsongen och han ledde sin första träning redan igår, tisdag.

– Det återstår åtta matcher av serien och målsättningen är glasklar; IKO ska även i framtiden ha ett lag i J18 Elit. Andreas Schultz kommer in med ny energi för att skapa den omstart som laget behöver. Andreas har jobbat i vår juniorverksamhet förut och känner till merparten av spelarna sedan tidigare. Vi jobbar på en snabb lösning med en assisterande tränare också, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg.